Έτοιμοι για το σημαντικό ματς με τον Αρκαδικό

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Γυμναστικού για το αυριανό (Σάββατο 10 / 12) μεγάλης σπουδαιότητας παιχνίδι με τον Αρκαδικό που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό της Νεάπολης.

Οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν ορισμένα μικροπροβλήματα κατά την διάρκεια της εβδομάδας σε ότι αφορά τραυματισμούς παικτών, αλλά πλέον δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα και το απουσιολόγιο του Στέφανου Πέρκου θα είναι ολόλευκο για την αυριανή αναμέτρηση. Για την ακρίβεια τον Νίκολιτς ταλαιπώρησε ένα διάστρεμμα αλλά σήμερα έβγαλε κανονικά όλη την προπόνηση όπως και ο Τσουράκης ο οποίος ξεπέρασε έναν μικροτραυματισμό στην πλάτη.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» τονίζει για το παιχνίδι με τον Αρκαδικό: «Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα το Σάββατο. Θα αντιμετωπίσουμε μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως έχει αποδείξει με την μέχρι τώρα πορεία της και εμείς θα πρέπει να ανταποκριθούμε στις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού. Ο αντίπαλος διαθέτει ένα δυνατό ρόστερ και έναν έμπειρο τεχνικό, χρειάζεται να προσέξουμε πολύ για να έχουμε τύχη και φυσικά θέλουμε τους φιλάθλους στο πλευρό μας στην δύσκολη αυτή αποστολή».