Έτοιμο για τη μεγάλη πρόκληση το παιδικό του Αίολου

aiolos_paidikoΟ Αίολος συνεχώς “ψηλώνει”. Σε όλους τους τομείς. Ταβάνι δεν υπάρχει στις προσδοκίες και στα όνειρα, χάρη στην καταλυτική συμβολή του προέδρου, Απόστολου Πανταζή!
Τη στιγμή που η αντρική ομάδα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνική και προελαύνει αήττητη προς την Α2 με 23-0, γίνονται άλματα και στο κομμάτι των υποδομών.
Η δουλειά που γίνεται από τον προπονητή, Σάββα Αραπατσάνη, μαζί με τους υπεύθυνους ακαδημιών, Νίκο Γιαννούλη και Χαράλαμπο Κακκαβά είναι εντυπωσιακή και το παιδικό τμήμα ετοιμάζεται για μια μεγάλη πρόκληση.

arapatsanisΟ καταξιωμένος κόουτς Σάββας Αραπατσάνης, μίλησε στο aiolosastakou.gr για την προσπάθεια που γίνεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, αφήνοντας παράθυρο αισιοδοξίας για το μέλλον:

“Είναι μια προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι. Τα παιδιά δουλεύουν σε καλές συνθήκες καθημερινά. Μια μικρή περιοχή ανταγωνίζεται μεγάλες πόλεις και ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για την ΕΣΚΑΒΔΕ, μια από τις μεγαλύτερες ενώσεις στην Ελλάδα. Το ότι φτάσαμε στους 4 σημαίνει ότι κάτι καλό γίνεται στον Αστακό. Από πέρυσι βάλαμε τις βάσεις για να οργανώσουμε καλά τις ακαδημίες και να βγουν μελλοντικά γηγενείς παίκτες. Έχουμε ενεργά εννέα τμήματα, τα πέντε εκ των οποίων είναι αγωνιστικά. Οι παμπαίδες είχαν φτάσει πέρυσι στα ημιτελικά. Τα κορίτσια μας κάνουν επίσης πολύ καλή δουλειά. Η επιτυχία του παιδικού μας κάνει να σκεφτόμαστε δειλά-δειλά και το κάτι παραπάνω. Έχουμε απέναντί μας την Νικόπολη Πρέβεζας, τη Δόξα Λευκάδας και τα Γιάννενα. Αυτό που κάνει η διοίκηση και ο πρόεδρος, Απόστολος Πανταζής, είναι πρωτόγνωρο για όλη την περιοχή και θα αποφέρει καρπούς μελλοντικά”.