“Έφυγε” από τη ζωή ο αντιπρόεδρος του Μίλωνα Δημήτρης Ράπτης

Η Νέα Σμύρνη θρηνεί την απώλεια ενός από τους πλέον δραστήριους παράγοντες της πόλης. Ο Δημήτρης Ράπτης, επί σειρά ετών πρόεδρος του ΑΟΝΣ Μίλων “έφυγε” από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τον ιστορικό σύλλογο.

«Πιο φτωχή είναι από σήμερα η οικογένεια του Συλλόγου μας, καθώς έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Ράπτης, επί σειρά ετών Πρόεδρος του Μίλωνα και ενεργό μέλος της διοίκησης. Ο Δημήτρης Ράπτης αποτέλεσε επί χρόνια έναν άδολο εργάτη του Μίλωνα, του αθλητισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Το ήθος, η απλότητά του, το ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο καθιστούν τη στάση ζωής του, παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.

Ο Δημήτρης Ράπτης έζησε τόσο τα ένδοξα χρόνια του πρωταθλητισμού του Μίλωνα όσο και τις δύσκολες στιγμές και ήταν πάντοτε κοινό σημείο αναφοράς για όλη την οικογένεια του Μίλωνα. Οι άνθρωποι του Μίλωνα θα συνεχίζουν να πορεύονται με τις αξίες και το ήθος που εκπροσωπούσε ο Δημήτρης Ράπτης κρατώντας ζωντανή την μνήμη του.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 12/09/2017 στις 11.00 στο κοιμητήριο Ν. Σμύρνης. Παράλληλα, την ίδια ημέρα αναβάλλονται όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του συλλόγου. Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 11/09/2017 θα συνεδριάσει εκτάκτως το ΔΣ του Μίλωνα.

Επιθυμία της οικογένειας του Δημήτρη Ράπτη είναι αντί για στεφάνια να γίνουν δωρεές προς ενίσχυση του Μίλωνα του συλλόγου στον οποίο αφιέρωσε τη ζωή του (Αlpha bank: 131002320002186, Iban: GR880140131002320002186).
Αντίο μεγάλε Μήτσο!»

Συλλυπητήρια από τον Ικαρο Ν. Σμύρνης

Το γειτονικό σωματείο του Μίλωνα, ο Ίκαρος Νέας Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία εκφράζει τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του Δημήτρη Ράπτη.

“Ο Synergy Ίκαρος Νέας Σμύρνης μετά την είδηση για το χαμό του Δημήτρη Ράπτη εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια τόσο στην οικογένεια του όσο και στην οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου του Μίλωνα που για πολλά χρόνια υπήρξε το δεύτερο του σπίτι.Η Αθλητική Νέα Σμύρνη είναι από σήμερα φτωχότερη.
Εκ του Δ.Σ.”.