«Έφυγε» ο Κυριάκος Τσίχλας, 1ος αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΝΑ

Το θάνατο του Κυριάκου Τσίχλα πενθεί σήμερα (30/11) η ΕΣΚΑΝΑ. Για τον μέχρι πρότινος πρώτο αντιπρόεδρο της Ενωσης Νότιας Αττικής, ο οποίος ήταν άρρηκτα συνδεδεμένος με την ΕΣΚΑΝΑ τα τελευταία 22 χρόνια, εξέδωσαν επίσης συλλυπητήρια ανακοίνωση η ΕΟΚ, ο Εθνικός και η ΝΕ Μεγαρίδας.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ:

«Φτωχότερη από σήμερα η οικογένεια της ΕΣΚΑΝΑ. Εχασε ένα ιστορικό μέλος της Ένωσης και του μπάσκετ τον εν ενεργεία Α΄ αντιπρόεδρο Κυριάκο Τσίχλα . Μια ιστορική φυσιογνωμία , ένας Κοκκινιώτης που έπαιξε μπάσκετ και ανδρώθηκε  στην ΧΑΝ Νικαίας , ήταν αθλητής στίβου του Πανιώνιου , χρημάτισε πολλά χρόνια παράγοντας στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο και ακόμη περισσότερα στον μπασκετικό με τον οποίο έγραψε ιστορία  .

Από το 1998 και μετά υπήρξε άρρηκτα συνδεδεμένος με την ΕΣΚΑΝΑ μέλος του ΔΣ και πολλά χρόνια ταμίας και αντιπρόεδρος . Ο σπουδαίος αυτός άνθρωπος,  έφυγε αγέρωχος στον ύπνο του σήμερα τα ξημερώματα,  χωρίς καμία ασθένεια να τον έχει ταλαιπωρήσει ποτέ . Η ΕΣΚΑΝΑ είναι περήφανη που είχε στις τάξεις της,  ένα τόσο πιστό μέλος που την υπηρέτησε από κάθε θέση με αυταπάρνηση και αξιοπρέπεια . Η κηδεία του θα γίνει αύριο στο νεκροταφείο Ν. Σμύρνης. Ο πρόεδρος το Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι της Ένωσης εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει …

Αγαπημένε μας Κούλη θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη κρατώντας ως παρακαταθήκη την αγάπη σου για το μπάσκετ την Ένωση κ για την πολύτιμη συνεισφορά σου …».

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας:

«Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τη θλίψη τους για την ξαφνική απώλεια του Α’ Αντιπροέδρου της ΕΣΚΑΝΑ Κυριάκου Τσίχλα.

Ο εκλιπών είχε μακρόχρονη ανιδιοτελή προσφορά στο μπάσκετ και διακρινόταν για το ήθος του.

Συλλυπητήρια στους οικείους του, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του Εθνικού:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του Ά Αντιπροέδρου της ΕΣΚΑΝΑ, Κυριάκου Τσίχλα.

Ο Κυριάκος Τσίχλας πρόσφερε τα μέγιστα στο μπάσκετ και στην Ένωση και βοήθησε στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Η ανακοίνωση της ΝΕ Μεγαρίδας:

«Σήμερα το πρωί «έφυγε» στον ύπνο του ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας γλυκός, ευθύς, πράος & καλοσυνάτος εργάτης του μπάσκετ & φυσικά ένας διαχρονικά αγνός φίλος της ομάδας μας, από τα πέτρινα χρόνια έως σήμερα!

Πάντοτε είχε έναν καλό λόγο για μας, για το δυτικό σύνορο της αγαπημένης του ΕΣΚΑΝΑ.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του!

Καλό Παράδεισο κ. Κούλη Τσίχλα!».