“Έφυγε” ο παλαίμαχος διαιτητής Τάσος Μούστος

Σε ηλικία 73 ετών έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος διαιτητής Τάσος Μούστος. Ο εκλιπών υπηρέτησε το χώρο του μπάσκετ τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής, αλλά ασχολήθηκε πολύ πιο “ζεστά” με τη διαιτησία, διατελώντας και πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΘ.

Η ΕΚΑΣΘ εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση, όπως και η Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδας.

“Άνθρωπος του μπάσκετ, με μεγάλη σταδιοδρομία στο χώρο της διαιτησίας, προσέφερε με το ήθος και την προσωπικότητά του από όλα τα πόστα του αθλητισμού, ο Τάσος Μούστος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 73 ετών. Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΘ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για το χαμό του και συμπαρίσταται στους συγγενείς και τους οικείους του.

Ο Τάσος Μούστος, γιατρός (αναισθησιολόγος) στο επάγγελμα, ήταν αθλητής και προπονητής του ΒΑΟ και ασχολήθηκε με τη διαιτησία, καταλαμβάνοντας θεσμικές θέσεις στο αντίστοιχο χώρο:
Διετέλεσε πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΘ, πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Θεσσαλονίκης και γενικός γραμματέας της ΟΔΚΕ, εκπροσώπησε τα ελληνικά χρώματα ως διεθνής διαιτητής.
Αγαπητός από όλο τον μπασκετικό κόσμο, ξεχώρισε για το ήθος του και την παρουσία του στους αγωνιστικούς χώρους.
Η νεκρώσιμη ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγιού Ιωάννη, στην Καλαμαριά (Βρυούλων), στις 16.30″.

“Το διοικητικό συμβούλιο της ΟΔΚΕ και όλοι οι Έλληνες διαιτητές εκφράζουν τα βαθύτατα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια του Μούστου Αναστάσιου”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΟΔΚΕ.

.
Διαβάστε ακόμη…