Ένας από τους κορυφαίους παράγοντες του ελληνικού μπάσκετ, δεν είναι πια μαζί μας. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, που λατρεύτηκε σαν Θεός από τους φίλους του Παναθηναϊκού “έφυγε” από τη ζωή ανήμερα της εγγραφής του στον σύλλογο που αγάπησε και για τον οποίο έδωσε και την ψυχή του. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε, αφήνοντας πίσω του μία πολύ μεγάλη παρακαταθήκη στο “τριφύλλι”, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό.

Στα 89 του χρόνια και σχεδόν ένα μήνα από τον χαμό του αδερφού του Κώστα, ο Παύλος Γιαννακόπουλος “έφυγε” σκορπίζοντας τη θλίψη στους οικείους του, αλλά και στον κόσμο του Παναθηναϊκού, όπως επίσης και σε όλους όσοι αγαπούν αληθινά το μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του θανάτου από την εταιρία ΒΙΑΝΕΞ αναφέρει:

“Με βαθιά θλίψη και ανείπωτο πόνο η οικογένεια της ΒΙΑΝΕΞ αποχαιρετά υποκλινόμενη τον Ιδρυτή και Πρόεδρο της. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να μην είναι πια κοντά μας, όμως, ό, τι μεγαλειώδες δημιούργησε και όλους όσους ευεργέτησε είναι εδώ για να τον θυμίζουν για πάντα.

Με πείσμα σπαρτιάτικο και οξύνοια χαρακτηριστική συστήνει αυτήν που έμελε να γίνει η μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της Ελλάδας και μια από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης. Στα 70 χρόνια ενεργής επαγγελματικής παρουσίας του Πατριάρχη της ελληνικής βιομηχανίας, μόνο επιτυχίες, επενδύσεις και χιλιάδες θέσεις εργασίας σημειώνονται. Όλες οι εταιρείες Κολοσσοί του φαρμάκου επιθυμούν να συνάψουν συνεργασία μαζί του, το όνομά του ταυτίζεται με το ήθος, την ακεραιότητα και την αποτελεσματικότητα, ενώ ο ίδιος ακούραστος δε σταματά να αναζητεί νέους δρόμους έρευνας και ανάπτυξης. Έχοντας πάντα τον Άνθρωπο ως βασική του αξιακή προτεραιότητα, δημιουργεί σχέσεις ζωής με τους εργαζομένους του και όποιον συναναστρέφεται.

Ως ελάχιστο φόρο τιμής, η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε αποφασίζει η σημαία της να κυματίζει μεσίστια σε όλες τις εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εως και την ημέρα της Κηδείας, ενώ η 10η Ιουνίου κηρύσσεται ως επίσημη μέρα Πένθους και Αργίας εφεξής”.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods αναζητεί τις λέξεις, για να αποχαιρετήσει τον Παύλο Γιαννακόπουλο, τον άνθρωπο που άλλαξε το ρου της ιστορίας της, το ελληνικό μπάσκετ, τον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μπορεί να έφυγε σήμερα, αλλά οι ιδέες του θα ζουν και θα δημιουργούν νέες γενιές Παναθηναϊκών για πάντα.

Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο άνθρωπος που θα ζει για πάντα στις καρδιές μας”.

.
Διαβάστε ακόμη…