«Ήρθαμε για να μείνουμε και κυρίως να πρωταγωνιστήσουμε»

Η διαιτησία του αγώνα με τον Φάρο Κερατσινίου έχει ενοχλήσει τον Αίολο, ο οποίος με ανακοίνωσή του τονίζει πως οι ρέφερι ήταν οι αρνητικοί παράγοντες του παιχνιδιού, ενώ παράλληλα τόνισε πως η ομάδα ήρθε όχι μόνο για να μείνει αλλά και να πρωταγωνιστήσει.

Η ανακοίνωση:

«Η διαιτησία το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 αποτέλεσε έναν εκ των πολλών αρνητικών παραγόντων που η ομάδα μας τελικά ηττήθηκε από την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου.

Φάνηκε ότι υπάρχουν τελικά ομάδες που δύσκολα κατατάσσονται στις επιθυμητές για να πρωταγωνιστήσουν. Αυτές ως σήμερα παίζουν και καταξιώνονται με ίδιες δυνάμεις. Ευτυχώς ο Αίολος είναι ανάμεσα τους. Οι αρνητικοί παράγοντες που «χάρισαν» την ήττα στον ΑΙΟΛΟ αποτυπώθηκαν σε ηλεκτρονικά μέσα όπου και θα αποδοθούν στα αρμόδια όργανα για να τους κρίνουν.

Η αλήθεια είναι ότι ο ΑΙΟΛΟΣ θα συνεχίσει την πορεία του χωρίς να δημιουργεί προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των θεσμών οι οποίοι με την σειρά τους γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Ήρθαμε για να μείνουμε και κυρίως να πρωταγωνιστήσουμε.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ».