Ίκαροι Τρικάλων: Στη Ρόδο για τον Κολοσσό ο Λάμπρος Φρύδας

Στη Ρόδο θα κάνει προπονήσεις τις επόμενες εβδομάδες ο Λάμπρος Φρύδας. Σύμφωνα με το ροδιακό σάιτ 12sports.gr, ο 19χρονος γκαρντ των Ικάρων Τρικάλων ταξίδεψε στο νησί των ιπποτών, προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Κολοσσό, που πάντα ψάχνει για ταλαντούχους νεαρούς παίκτες.

Ο Φρύδας είναι γιος του παλιού προπονητή των «θαλασσί», Βαγγέλη Φρύδα, και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είχε 10 πόντους σε δύο συμμετοχές με τους Ίκαρους Τρικάλων στον 3ο όμιλο της Β’ Εθνικής, μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα, ο Φρύδας είχε γίνει δεκτός με υποτροφία στα εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη, ενώ έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Δαναών Τρικάλων, Αιόλου Τρικάλων και Άρη Θεσσαλονίκης. Το 2017 αναδείχθηκε πρωταθλητής Τρικάλων με το παιδικό τμήμα του Αιόλου, ενώ το 2018 ήταν πρωταθλητής Θεσσαλονίκης με το εφηβικό του Άρη.

Την αμέσως επόμενη χρονιά ήταν τρίτος στην Ελλάδα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ κατέκτησε και το σχολικό πρωτάθλημα με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. Το 2019 συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης κατακτώντας την πέμπτη θέση.