Ίκαρος Καλ.: “Είμαστε κύτταρο πολιτισμού και αθλητισμού”

ikaros_kallitheas_logoΑπάντηση στην “κατάπτυστη” όπως την χαρακτηρίζουν ανακοίνωση του Κρόνου έδωσε ο Ίκαρος Καλλιθέας, επισημαίνοντας ότι επέδειξαν ενδιαφέρον για την υγεία του τραυματισμένου αθλητή, ενώ παράλληλα τονίζει ότι “ξεχνούν εύκολα” στον Κρόνο, καθώς εκείνοι ήταν που έσωσαν την ομάδα του Αγ. Δημητρίου από τον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα!

Η ανακοίνωση του Ίκαρου:
“Κύριοι του Κρόνου
Είστε αλήθεια πολύ μικροί και σαν παράγοντες αλλά και σαν παιδαγωγοί.
Ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ είναι ένα κύτταρο πολιτισμού και αθλητισμού με παράγοντες και αθλητές που επί χρόνια κοσμούν το άθλημα με το ήθος τους και το αθλητικό τους ανάστημα. Δεκάδες αθλητές του έχουν τιμήσει τις Εθνικές Ομάδες και αγωνίζονται σήμερα σε όλες τις Εθνικές Κατηγορίες.
Το ήθος που επικαλείστε ίσως δεν είναι αρκετό για να διατηρήσει στις τάξεις σας φερέλπιδες αθλητές και κάθε χρονιά αρκετοί από αυτούς χτυπούν την πόρτα μας και δεν θα θέλαμε να συμμεριστούμε την άποψη τους για τις συνθήκες λειτουργίας σας.
Σεβόμαστε απόλυτα κάθε αθλητή, κάθε μικρό παιδί και θλιβόμαστε για την εξέλιξη των πραγμάτων, για την οποία ο ΙΚΑΡΟΣ δεν έχει καμία ευθύνη. Επικρίνουμε δε την συμπεριφορά του αθλητή μας.
Από την πρώτη στιγμή ενδιαφερθήκαμε για την υγεία του αθλητή σας , Γιώργου Τάτση λαμβάνοντας ενημέρωση από ανθρώπους μας στο σχολείο όπου φοιτά.
Εκφράζουμε την απόλυτη συμπαράσταση μας στο παιδί και στους γονείς του και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση.
Ζητήσαμε το Video του αγώνα για να δούμε τα πραγματικά γεγονότα και να επιληφθούμε του συμβάντος αλλά μέχρι και σήμερα έχετε αρνηθεί.
Ίσως τα γεγονότα είναι λίγο διαφορετικά..
Ο ΙΚΑΡΟΣ και ο επίτιμος Πρόεδρος του δέχτηκε λεκτικό προπηλακισμό με αχαρακτήριστες εκφράσεις, στο ημίχρονο του δεύτερου μεταξύ μας αγώνα.
Παράγοντες που κρίνουν εύκολα σήμερα , θα πρέπει να έκριναν διαφορετικά και με άλλα ηθικά κριτήρια όταν έφευγε προπονητής τους της γυναικείας ομάδας, χωρίς καμία κάλυψη και με πολύ σοβαρές καταγγελίες.
Κύριε Πρόεδρε θα έπρεπε να στηλιτεύετε συμπεριφορές ακραίες όπως αυτή του παράγοντα σας Κου Κράνη, ο οποίος εκτός των άλλων μας απείλησε ότι πλέον είμαστε «εχθρικό σωματείο» και να μην ξαναπλησιάσουμε την περιοχή.
Ο ΙΚΑΡΟΣ στάθηκε όρθιος απέναντι
1ον) Στην επί χρόνια επίθεση του Προέδρου της ΕΣΚΑΝΑ.
2ον) Στην μεγάλη ρήξη με την διαιτησία της ΕΣΚΑΝΑ, που έπαιξε βασικό ρόλο στην διάλυση της.
3ον)Επί χρόνια ήρθε σε ρήξη με τον Δήμο Καλλιθέας γιατί κάνει αθλητισμό και όχι πολιτική και έχει αδιαπραγμάτευτες αρχές.
4ον)Ήρθε σε αντίθεση με πολλές ομάδες που εθίγει η εξουσία τους στον Δήμο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Σε αντίθεση με όλους στάθηκε όρθιος και πέτυχε κάτι που δεν έχει προηγούμενο
1ον) 15 χρόνια στις Εθνικές Κατηγορίες
2ον) 3 Κύπελλα ΕΣΚΑΝΑ
3ον) 4 χρόνια στην Α1-7ος στην Basket League την σεζόν 2012-2013
4ον) 10 συνεχόμενα χρόνια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα
5ον) 4 συνεχόμενα χρόνια βραβείο ήθους στην Basket League
6ον) Τεράστιο πολιτιστικό έργο
7ον) Πάρα πολλοί αθλητές του στις Εθνικές Ομάδες
Αγαπητοί Κύριοι είναι διαφορετικό να είσαι κρατικοδίαιτος με την απόλυτη στήριξη του Δήμου από το να έχεις τα προβλήματα του ΙΚΑΡΟΥ.
Ο ΙΚΑΡΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ και πέτυχε κάτι μοναδικό για το Ελληνικό Μπάσκετ την περίοδο 2015-2016. Να μείνει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία έχοντας 10 παίχτες 16-17 χρονών βασικούς.
Σχετικά με την απειλή του παράγοντα σας, να γνωρίζετε ότι ο ΙΚΑΡΟΣ δεν σας έχει ανάγκη!
Σας έσωσε μια φορά από το να αγωνίζεστε στα τοπικά Πρωταθλήματα με το ήθος και την αξιοπιστία του αγωνιζόμενος με τον Αρίωνα. Όμως σίγουρα ξεχνάτε εύκολα..
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Παράγοντες και Προπονητές του Μπάσκετ.
Και πάλι με σεβασμό στην Ιστορία, στους αθλητές και στον κόσμο του Κρόνου που κάποιοι παράγοντες σας δεν σέβονται.
ΥΓ Σας δηλώνουμε ότι αν δεν μας δώσετε το Video του αγώνα χωρίς περικοπές, θα είστε απλώς συκοφάντες.