Μετά την παραμονή του Ανδρέα Παπαδημητρίου στον πάγκο για 9η χρονιά ο Αίολος Αγυιάς άρχισε και τις κινήσεις σε επίπεδο παικτών.

Οι “αχαιοί” ανακοίνωσαν αρχικά τη λύση της συνεργασίας με τους Παναγιώτη Γκάτζιο, Νίκο Γοργότση, Δημήτρη Λυμπέρη και εν συνεχεία γνωστοποίησαν ότι ο Γιάννης Θανόπουλος θα συνεχίσει για άλλη μία χρονιά στον Αίολο.

Την περασμένη χρονιά ο 32χρονος σούτινγκ γκαρντ (1991, 1.95μ.) πέτυχε 195 πόντους σε 22 αγώνες (8,9 μ.ό.) με τον Αίολο στον 1ο όμιλο της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Θανόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής μπάσκετ.

Ο 32χρονος γκαρντ έχει ύψος 1.91μ. και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας του Ανδρέα Παπαδημητρίου τα τελευταία χρόνια. Ο έμπειρος περιφερειακός δήλωσε τα εξής για την ανανέωση της συνεργασίας του με το πατρινό συγκρότημα: «Η απόφαση ήταν εύκολη. Στον Αίολο Αγυιάς υπάρχει οικογενειακό κλίμα και η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας. Συνεχίζουμε για 4η χρονιά με στόχο να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα και να βάλουμε τον πήχη ακόμη πιο ψηλά».

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Θανόπουλος έχει αγωνιστεί σε Απολλωνιάδα, Απόλλωνα, Κόροιβο, Αρκαδικό, Αστακό, Ακράτα, Εσπερο ΑΟΠΑ και Γλαύκο».

«Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους αθλητές της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ Νίκο Γοργότση, Δημήτρη Λυμπέρη και Παναγιώτη Γκάτζιο και τους ευχαριστεί για τη μεγάλη προσφορά τους στον Οργανισμό και στην επίτευξη της παραμονής στη Β΄ Εθνική μπάσκετ. Παράλληλα, τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους και η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοικτή για αυτούς».