Αίολος: Η ομάδα των… θρίλερ!

Η εύκολη νίκη επί του Μέγα Αλέξανδρου αποτέλεσε ένα ευχάριστο διάλειμμα στις… ψυχοφθόρες Κυριακές για τον Αίολο Τρικάλων. Κι αυτό διότι καμία άλλη ομάδα της Β’ Εθνικής δεν έχει συμμετάσχει φέτος σε τόσο μεγάλο αριθμό αμφίρροπων αγώνων, όσο αυτός!

Το τελικό 76-54 αποτελεί την πιο μεγάλη σε έκταση νίκη του Αιόλου, αλλά και μόλις τον 6ο αγώνα του που κρίθηκε με διαφορά μεγαλύτερη από 8 πόντους. Αναλυτικά, οι 5 από τους 19 αγώνες των Τρικαλινών (δεν συνυπολογίζεται το 20-0 επί της Ολύμπιας Λάρισας που έχει αποσυρθεί) έχουν κριθεί με διαφορές 1-5 πόντων, οι 8 με 5-8 πόντους και οι 6 με 9 ή περισσότερους.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η ομάδα του Γρηγόρη Γιασάρη έχει συμμετάσχει στα 4 από τα 10 φετινά παιχνίδια που οδηγήθηκαν σε παράταση, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία…

Οσον αφορά την προετοιμασία για τον αγώνα με τη Νέα Κηφισιά, σοβαρά προβλήματα δεν υπάρχουν. Ο Γιανναλέτσος και ο Καντάρκος έχουν τραυματιστεί επιπόλαια και δεν προπονήθηκαν σήμερα, περισσότερο όμως για προληπτικούς λόγους.