Αβραμίδης και Καρακατσάνης τεχνικό δίδυμο στον Προμηθέα Χαλανδρίου

Σε δύο δικά της παιδιά δίνει το «τιμόνι» της ομάδας η διοίκηση του Προμηθέα Χαλανδρίου. Ο λόγος για τους Γιάννη Αβραμίδη και Ανδρέα Καρακατσάνη, οι οποίοι και θ’ αποτελέσουν το τεχνικό δίδυμο ενόψει της νέας περιόδου στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑ.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:
«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ. Προμηθέα καλωσορίζει στον πάγκο της ομάδας δυο δικά της παιδιά, που έχουν συνδέσει το όνομα τους, με την ιστορική πορεία του συλλόγου ως την Β’ Εθνική.
Ο λόγος για τον Γιάννη Αβραμίδη και τον Ανδρέα Καρακατσάνη που αναλαμβάνουν σαν τεχνικό δίδυμο, την καθοδήγηση της ομάδας στην Β’ ΕΣΚΑ.
Ο Γιάννης Αβραμίδης ήταν στο παρελθόν βοηθός προπονητή στο Γ.Σ. Προμηθέα από το 2011 έως το 2016 με ανόδους από Β΄ ΕΣΚΑ στη Β΄ Εθνική και την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΣΚΑ Ανδρών τη χρονιά 2012 – 2013. Στην Εστία Φιλίας, στον Αρίωνα Αμαρουσίου και στον Αργοναύτη Ραφήνας από το 2017-2021 με ανόδους από Α΄ ΕΣΚΑ στη Β΄ Εθνική, καθώς έχει υπάρξει προπονητής ακαδημιών στους Αμπελόκηπους και τον Παπάγου.
Ο Ανδρέας Καρακατσάνης ήταν επίσης μέλος της χρυσής ομάδας του Προμηθέα, στο τεχνικό τιμ του Τάσου Νικητόπουλου στις πορείες στις Εθνικές Κατηγορίες και κατόπιν κάθισε στον πάγκο της Ένωσης Ιλίου και της ΦΕΑ. Παράλληλα έχει υπάρξει προπονητής στις Ακαδημίες του Προμηθέα, της ΦΕΑ και του Ίλιον με την ομάδα του παιδικού που είναι στην Α’ Κατηγορία».