Ένα… “must to win παιχνίδι” χαρακτηρίζεται το ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής αυτό με τον Δούκα από όλους στον ΟΦΗ. Οι κρητικοί έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση της πρεμιέρας, με τον Κώστα Αγαπιάδη να σχολιάζει χαρακτηριστικά: “Είναι must to win παιχνίδι και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη” και να συμπληρώνει: “Σίγουρα φέτος μιλάμε για μια πρεμιέρα αμφίρροπη, υπό αυτές τις συνθήκες. Η αρχή του πρωταθλήματος θα είναι δύσκολη για όλες τις ομάδες να προσαρμοστούν.
Πάνω από όλα προέχει η υγεία όλων μας και θα παίξουμε για την νίκη και για να το ευχαριστήθουμε.
Η ομάδα του Δούκα είναι ανανεωμένη και ενισχυμένη σε σχέση με πέρσι. Είναι ένα κράμα από έμπειρους και νεαρούς ταλαντούχους παίκτες. Το μόνο σίγουρο θα είναι ότι το παιχνίδι θα είναι σκληρό και δυνατό.
Είμαι σίγουρος ότι θα φανούμε αντάξιοι και ανταγωνιστικοί. Ένας κορμός που σε σχέση με πέρσι είναι πάνω κάτω ο ίδιος και με καλή ψυχολογία θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα”.

Οι κρητικοί λίγες ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα δείπνο, στο οποίο παρέστησαν άπαντες. Δείπνησαν στον πολυτελέστατο χώρο του εστιατορίου του ξενοδοχείου “Ibis Styles”, που είναι βασικός χορηγός της ομάδας και σε αυτό το δείπνο το “παρών” έδωσε σύσσωμη η Επιτροπή του Τμήματος Μπάσκετ του ΟΦΗ, το τεχνικό τιμ και οι αθλητές της ομάδας. Όλοι στον ΟΦΗ, είπαν τα καλύτερα για την φιλοξενία του ιδιοκτήτη, του ξενοδοχείου “Ibis Styles”, Αντώνη Μιχελιδάκη και του διευθυντή, Μανόλη Τσουρδαλάκη.