Αγγελόπουλος: «Το έργο μας θα είναι δύσκολο»

Ο Φώτης Αγγελόπουλος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του Εσπερου στο «διπλό» επί του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Ο έμπειρος σέντερ μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου για τα «κλειδιά» της επικράτησης της ομάδας του, αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος…

«Ηταν ένας πολύ δυνατός αγώνας. Αλλωστε κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες και κινδύνους», δήλωσε ο 35χρονος παίκτης και πρόσθεσε: «Τα κλειδιά για τη νίκη μας θεωρώ ότι ήταν η διάθεση που δείξαμε και η συγκέντρωση που είχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Πιστεύω ότι είχαμε κάνει πολύ καλή εβδομάδα προπονήσεων από πλευράς προετοιμασίας και οφείλουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Οταν δουλεύεις καλά και σκληρά όλες τις ημέρες που προηγούνται ενός αγώνα, αυτό βγαίνει και την Κυριακή. Η νίκη δεν σημαίνει κάτι. Απλά κάθε βαθμός είναι σημαντικός και για τη βαθμολογία, αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας.

Μπροστά μας έχουμε, πλέον, το ντέρμπι με τον Κεραυνό Αιγίου. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, καθώς ο αντίπαλός μας είναι μια ποιοτική και έμπειρη ομάδα που προέρχεται από μια σημαντική νίκη, όμως παίζουμε στην έδρα μας και θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα».