Με νίκη που θα τη φέρει «αγκαλιά» με τον τίτλο θέλει να αποχαιρετίσει η Χαλκηδόνα την έδρα της στον αγώνα κόντρα στην Ελευθερούπολη. Πάντως ελέω ισοβαθμίας με το Ανατόλια (που αυτή την αγωνιστική έχει ρεπό) θα χρειαστεί αν περιμένει μέχρι το φινάλε για να δει αν επιτέλους θα μπορέσει να πανηγυρίσει τη κατάκτηση της κορυφής ή όχι.

Η αγωνιστική θα κρίνει περισσότερα στη παραμονή όπου υπάρχει μόνο μια εκκρεμότητα, ανάμεσα σε ΧΑΝΘ και Τιτάνες Δράμας. Όποια από τις δύο ομάδες ολοκληρώσει νικηφόρα τις εντός έδρας υποχρεώσεις της με Κομοτηνή και Κένταυρο αντίστοιχα θα έχει τον πρώτο λόγο στο να καταλάβει τη θέση που είτε θα τη διατηρεί στη κατηγορία ή στη χειρότερη περίπτωση (λόγω υποβιβασμού τεσσάρων ομάδων του Βορρά από τη Β΄) θα τον οδηγήσει σε αγώνα μπαράζ. Οι Δραμινοί πάντως θέλουν τουλάχιστον μια ήττα της ΧΑΝΘ στα δύο αυτά εναπομείναντα παιχνίδια γιατί αν η ισοβαθμία παραμείνει ως έχει τα νέα δεν θα είναι καθόλου καλά γιαυτούς…

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Μαντουλίδης θα αντιμετωπίσει το Ασβεστοχώρι και θέλει να κλείσει μια αρκετά καλή χρονιά με την 16η νίκη του, ο Γαλαξίας θέλει το τελευταίο διπλό για φέτος κόντρα στον Πολύγυρο, ενώ ο Μακεδονικός θέλει να αποχαιρετίσει τη κατηγορία με μια νίκη απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως ο Ιωνικός.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής :

Μακεδονικός – Ιωνικός Ιωνίας (Νεάπολης, 18:00)
Πολύγυρος – Γαλαξίας Αδένδρου  (ΔΚΓ Πολύγυρου, 18:00)
ΧΑΝΘ – Κομοτηνή  (ΧΑΝΘ, 18:00)
Ανατόλια – Δόξα Δρυμού 20-0
Τιτάνες Δράμας – Κένταυρος Καλ/τειας (ΔΓΑ Δράμας, 18:00)
Μαντουλίδης – Ασβεστοχώρι  (Μαντουλίδη, 18:00)
Χαλκηδόνα – Ελευθερούπολη  (ΔΑΚ Χαλκηδόνας, 18:00)