«Αγώνας για τον Γιώργο» στην Ερμιόνη

Ένα παιχνίδι για καλό σκοπό θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό της Ερμιόνης, με τους παλαίμαχους της Ερμιονίδας να υποδέχονται τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές Ελλάδος, με σκοπό να βοηθήσουν τον Γιώργο, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Η ανακοίνωση:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Ερμιονίδας θέλοντας να στείλει σε όλους τους συμπολίτες μας το μήνυμα της αγάπης αυτές τις Άγιες μέρες του Πάσχα καθώς επίσης και ένα ξεχωριστό μήνυμα ανθρωπιάς διοργανώνει έναν ξεχωριστό αγώνα μπάσκετ φιλοξενώντας τους βετεράνους καλαθοσφαιριστές Ελλάδος το Σάββατο 22/04/2017 στις 18.00 στο κλειστό γυμναστήριο Ερμιόνης στον αγώνα για τον Γιώργο.

Eνα αθλητικό ραντεβού παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών Ερμιονίδας εναντίον των αθλητών που όλοι θαυμάσαμε τα προηγούμενα χρόνια των Ελλήνων βετεράνων καλαθοσφαιριστών για ένα σημαντικό λόγο:τη στήριξη του φίλου μας και συμπολίτη μας του Γιώργου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ερμιονίδας.
Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει στην είσοδο του γυμναστηρίου ειδικός κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση των ιατρικών εξόδων του φίλου μας του Γιώργου».