Αγώνας στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κοϊμτζή

Παιχνίδι στη μνήμη ενός μικρού Σαμιώτη που έφυγε νωρίς, για τη γειτονιά των αγγέλων ετοιμάζει η ΤΕΕ Σάμου το Σάββατο (22/09). Το φιλικό στη μνήμη του Κωνσταντίνου Κοϊμτζή θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων της Μικτής Παίδων Σάμου (πλην Πολυκράτη) και της ομάδας παίδων του Πολυκράτη στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέως στις 18:00.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πέρασε κιόλας ένας χρόνος. Ένας ολόκληρος χρόνος όπου ο Κωνσταντίνος δεν είναι μαζί μας. Είναι εκεί ψηλά με τους Αγγέλους και μας βλέπει στην καθημερινότητά μας. Μας βλέπει και με άλλα χαμογελά, με άλλα στενοχωριέται. Όλοι μας έχουμε την αίσθηση ότι δεν μπορεί, είναι ένα κακόγουστο αστείο αυτό που έγινε. Νομίζουμε ότι κάποια στιγμή θα τον δούμε να ξεπροβάλλει από κάποια γωνιά του δρόμου, νομίζουμε ότι θα τον δούμε να έρχεται για προπόνηση στο γήπεδο. Κι όμως η απουσία του είναι αισθητή.

Η ΤΕ ΕΟΚ Σάμου θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κοϊμτζή, διοργανώνει φιλικό αγώνα μεταξύ των ομάδων της Μικτής Παίδων Σάμου (πλήν Πολυκράτη) και της ομάδας παίδων του Πολυκράτη, το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος. Ένας αγώνας όπου θα έχουμε την ευκαιρία να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των παικτών και όλοι μας να τιμήσουμε τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κοϊμτζή».