Αγ. Παπανικολάου: «Θέλει να φέρει νέα ήθη, όπου θα κυριαρχεί ο φόβος»…

Το… «ντου» του Βαγγέλη Λιόλιου στα γραφεία της ομοσπονδίας καυτηρίασε μέσω ανακοίνωσής του ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ Άγγελος Παπανικολάου. «ξεπέρασε κάθε όριο, κάθε φραγμό», αναφέρει χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας στην ανακοίνωσή του ότι «… επιδίωξή του είναι να φέρει νέα ήθη στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας, όπου θα κυριαρχεί ο φόβος»
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Με ιδιαίτερη κατάπληξη, έντονη αγανάκτηση και εύλογη απορία γίναμε πριν από λίγη ώρα αυτόπτες μάρτυρες, ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μιας αναίτιας και αδικαιολόγητης φραστικής επίθεσης εκ μέρους του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου. Δίχως να δείξει τον προσήκοντα σεβασμό κατά την είσοδό του στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης τόσο σε μέλη του Δ.Σ. όσο και υπαλλήλων, τους επιτέθηκε φραστικά με απειλές παντός τύπου. Λες και βρισκόταν στα γραφεία της εταιρείας του εμπορίας καφέ…
Σαν ταύρος σε υαλοπωλείο όρμησε κατά συγκεκριμένων ανθρώπων και υπό την ιδιότητα του υποψήφιου προέδρου, απαίτησε να του κατατεθούν οικονομικά στοιχεία, γεγονός που απαγορεύεται ρητώς.
Δυστυχώς, ο κατήφορος που έχει πάρει ο κ. Λιόλιος δεν έχει τέλος, έχοντας ως μοναδική συνέπεια στο λαϊκισμό και στην απόλυτη ταύτιση με την εφευρετικότητα στα ψέματα του τύπου «επιζητούμε την ενότητα και την ομόνοια». Τη φορά αυτή, όμως, ξεπέρασε κάθε όριο, κάθε φραγμό. Επιδίωξή του είναι να φέρει νέα ήθη στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας, όπου θα κυριαρχεί ο φόβος.
Λυπούμαστε πραγματικά για τη συμπεριφορά του…».