Η Νικόπολη Πρέβεζας φροντίζει να δείχνει συνεχώς ότι δεν αρκείται να παίζει καλή… μπάλα μόνο εντός του παρκέ, αλλά και έξω από αυτό. Και μία ακόμη σημαντική ένδειξη αυτής της διάθεσης των ιθυνόντων τον σύλλογο είναι η αθλητική ημερίδα η οποία και θα διεξαχθεί από τον σύλλογο το Σάββατο 15/7.

Μία ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της εβδομάδας μπάσκετ που είναι σε εξέλιξηκαι θα έχει ως θέμα “Η εξέλιξη του μπάσκετ τα τελευταία 50 χρόνια”. Εισηγητές στην ημερίδα θα είναι μεγάλα ονόματα από το χώρο της καλαθοσφαίρισης, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με μεγάλες επιτυχίες του ελληνικού μπάσκετ.

Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν οι μεγάλες δόξες της γενιάς του 1987, Αργύρης Καμπούρης, Μιχάλης Ρωμανίδης και Νίκος Σταυρόπουλος, ο προπονητής του Ηρακλή Βαγγέλης Αλεξανδρής, δύο από τους καλύτερους διαιτητές καλαθοσφαίρισης στην Ελλάδα, ο Χρήστος Χριστοδούλου και ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, ο γυμναστής όλων των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης Γιάννης Παπαγεωργίου και ο γυμναστής Νεκτάριος Βαβέτσης.

Η ημερίδα θα γίνει το Σάββατο 15 Ιουλίου στις 11:00 στο Ξενοδοχείο Μαργαρώνα ROYAL, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό.