Αθλητικός Διευθυντής της Αριδαίας ο Θωμαϊδης

Η Αριδαία ενισχύεται σε όλους τους τομείς και σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος ανακοίνωσε την προσθήκη του Τάσου Θωμαϊδη, ο οποίος αναλαμβάνει  Αθλητικός Διευθυντής του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

«Με μια σημαντική προσθήκη στη λειτουργία του τμήματος Μπάσκετ προχωράει η ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Συγκεκριμένα, ο Τάσος Θωμαΐδης αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου και μαζί με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Παναγιώτη Βάτση, θα οργανώσουν ακόμα περισσότερο τα τμήματα υποδομής του Φ.Ο. Αριδαίας. Παράλληλα, με την εμπειρία του ως πετυχημένος προπονητής σε ομάδες Β’ Εθνικής κατά το παρελθόν, θα συμβάλλει στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
Ο Τάσος Θωμαΐδης, υπήρξε αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης, μέλος Εθνικών ομάδων, γυμναστής και Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο (ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης – Τμήμα Καλαθοσφαίρισης). Σαν προπονητής έχει εκτελέσει καθήκοντα σε ομάδες Β´ και Γ’ Εθνικής, όπως ο Πιερικός, το Ασβεστοχώρι και ο Αιγινιακός.
Καλωσορίζουμε τον Τάσο Θωμαΐδη στη μεγάλη οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας, ευχόμαστε μια καλή και δημιουργική χρονιά και πιστεύουμε σε μια άψογη συνεργασία».