Αιγάλεω: Ανακοίνωσε τον Βασιλόπουλο!

Καταπώς φαίνεται, το Αιγάλεω φτιάχνει ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο πρωτάθλημα της National League 1.

Μετά τον Θάνο Μπολάτογλου το “Σίτι” έβαλε στη μηχανή του και τον πολύπειρο Φώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στον Πανελλήνιο, έχοντας 120 πόντους σε 7 αγώνες (17,1 μ.ό.) στην κανονική περίοδο του 2ου ομίλου της National League 1.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Το ανδρικο τμήμα μπάσκετ του Αιγάλεω ΑΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασία του με τον πολύπειρο PG Φώτη Βασιλόπουλο 38 χρ. 1.87.

Ο Φώτης Βασιλόπουλος ξεκίνησε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα στον Πανιώνιο και ακολούθησε η Χαλκίδα και η ΑΕΚ σε δύο φάσεις. Στο μεσοδιάστημα αγωνίστηκε σε Παγκράτι και Δάφνη. Μετά αγωνίστηκε με τον Πανελευσινιακό στην Basket League. Με τον Εθνικό Πειραιά και τον Φάρο Κερατσινίου στην Α2 κερδίζοντας την άνοδο και με τις δυο.

Με τον Ιωνικό Νικαίας πανηγύρισε διαδοχικές ανόδους από Β Εθνική στην Basket League. Μετά αγωνίστηκε στον Χαρίλαο Τρικούπη στην Α2 όπου κέρδισε την άνοδο και μετά συνέχισε σε Εθνικό Πειραιά και Ερμή Σχηματαρίου. Πέρσι αγωνίστηκε από τα μέσα της σεζόν στον ΓΣ Πανελλήνιο όπου με 18 πόντους Μ.Ο. κατάφερε να τον κρατήσει στην κατηγορία.

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».