Ολοκληρώθηκε η τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας της Κομοτηνής με τον Τάκη Φωτεινάκη να βλέπει με ικανοποίηση τους αθλητές του να αφομοιώνουν την φιλοσοφία του.

Αυτήν την εβδομάδα συνεχίστηκαν οι ασκήσεις που αφορούσαν την φυσική κατάσταση με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις ενώ παράλληλα άρχισαν να μπαίνουν και ασκήσεις τακτικής. Παράλληλα, αισιόδοξα ήταν τα μηνύματα από το νικηφόρο φιλικό επί της ΑΕ Κομοτηνής.

Αξίζει να σημειωθεί πως  καταρτίστηκε το ρόστερ για την αγωνιστική περίοδο 2012-13, χωρίς να αποκλείονται οι προσθήκες της τελευταίας στιγμής.
Συγκεκριμένα:
Έμειναν: Κώστας Ντίνας, Σαδήκ Χατζημεμέτογλου, Γιώργος Μακρής, Δημήτρης Πανταζής, Βελή Χασάν, Δημήτρης Μήτσου, Θόδωρος Σταμπουλής, Χαλήλ Καδήρ, Τσαούς Μουράτ, Γιώργος Σκεμπής, Γιώργος Πάτκας (Εφηβικό), Ισίδωρος Λεμονίδης (Εφηβικό)
Ήρθαν: Ανδρέας Μπεκρής (Κόροιβος Αμαλιάδας), Μιχάλης Ρεμεντέλας (Δόξα Λευκάδας) , Γιώργος Μηντζαρίδης (ΠΑΟΚ), Αποστόλης Σάκαρης, Δημήτρης Καραμπέκης (Πανσερραικός).
Εφυγαν: Κώστας Βαρλάς (Άρης Νίκαιας), Τάσος Κοκορόγιαννης (Παγκράτι), Γιόβαν Μίκιτς (Νικήτη).
Προπονητής : Τάκης Φωτεινάκης
Βοηθός Προπονητή: Φώτης Ζάντζας
Γυμναστής: Χρήστος Νινιός
Oπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος επίσημη παρουσίαση του ανδρικού και του γυναικείου τμήματος του Συλλόγου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.