Αιχμές από τον Πανερυθραϊκό για τη φιλοξενία του Ηρακλή και τον κομισάριο του ματς…

Σε αιχμές για τη φιλοξενία του Ηρακλή, αλλά και για τη στάση του κομισάριου της αναμέτρησης του “γηραιού” με τον Πανερυθραϊκό, προχώρησε μέσω ανακοίνωσής του ο αθηναϊκός σύλλογος. Όπως τονίζει σε αυτή, ο κομισάριος “… δεν τήρησε τα προαπαιτούμενα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα” και δεν κάλεσε τα όργανα της τάξης “… βλέποντας φίλους του Ηρακλή να βρίσκονται επί σκοπού πίσω από τον πάγκο μας, προπηλακίζοντας τα μέλη της αποστολής μας”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
“Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ, σε όλες τις προηγούμενες συναντήσεις του με αντίπαλο τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο, είτε υπήρξε νικητής είτε ηττημένος, έσπευδε πάντοτε να συγχαρεί τον αντίπαλό του για την φιλοξενία και την άψογη συμπεριφορά των φίλων του στην εξέδρα. Λυπούμαστε, που αυτή την φορά δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο.

Θα θέλαμε, κατά πρώτο λόγο, να συγχαρούμε τους διαιτητές Γερακίνη, Κατωτικίδη και Παπαγερίδη, που παρά την πίεση, που εξασκείτο σε αυτούς από την πλευρά της γηπεδούχου ομάδας, υπήρξαν ακριβοδίκαιοι με τα όποια ανθρώπινα λάθη μπορεί να υπήρξαν στη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν μπορούμε, ωστόσο, να μην αναφερθούμε στην αδυναμία του κομισαρίου της αναμέτρησης, κυρίου Γεωργικόπουλου, να τηρήσει τα προαπαιτούμενα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ουδέποτε, άλλωστε, κλήθηκαν από την πλευρά του τα όργανα της τάξης, βλέποντας φίλους του Ηρακλή να βρίσκονται επί σκοπού πίσω από τον πάγκο μας, προπηλακίζοντας τα μέλη της αποστολής μας, ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, πράγμα που φάνηκε ορατό ακόμη και στη ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη του παιχνιδιού.

Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ συνεχίζει την πορεία του στο απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα της Elite League και εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα του Ηρακλή”.