Αλεξίου: «Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά»

Ο Ιωνικός δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Εργοτέλης και να κάνει το δύο στα δύο. Ο Γιώργος Αλεξίου μετά το τέλος του αγώνα μίλησε στο επίσημο μπλοκ του συλλόγου για τη νίκη αυτή αλλά και για τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Δυο λόγια για το παιχνίδι και για την αγχωτική νίκη επί του Εργοτέλη.

«Είναι σημαντικό να κερδίζουμε ακόμα κι όταν δεν είμαστε καλοί. Πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Είναι θέμα ομοιογένειας. Είμαστε πολύ καλοί παίκτες. Πρέπει να βρούμε τους ρόλους μας, τη χημεία μας. Χρειάζεται χρόνος. Έχουμε μια διακοπή 15 ημερών και θα δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Πάμε στο Μίλωνα σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε και συνεχίζουμε, δεν φοβόμαστε τίποτα».

Σε ποιο σημείο θεωρείς ότι αντιμετωπίσαμε δυσκολίες σήμερα (Κυριακή);

«Νομίζω ότι η μαχητικότητα του Εργοτέλη που προερχόταν από ήττα ήταν ένας παράγοντας. Όταν μία ομάδα ξεκινάει με 0/2 νίκες στη Γ’ Εθνική και μάλιστα σε ένα γκρουπ πολύ δύσκολο, αυτό τους έκανε επιθετικούς. Εμείς πάλι δεν το περιμέναμε τόσο. Τίποτα όμως δεν είναι εύκολο στο μπάσκετ».

Όταν η διαφορά έφτασε τους 8 πόντους υπέρ του Εργοτέλη, στην τελευταία περίοδο, φοβήθηκες;

«Όχι. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα».

Για τη συμπαράσταση του κόσμου σήμερα (Κυριακή);

«Ο κόσμος ειδικά εδώ πέρα (κλ. Πλάτωνα) είναι κλειδί. Αλλά όχι μόνον εδώ γιατί απ’ ότι βλέπω μας ακολουθεί όπου μπορεί. Είναι χρήσιμος και καθοριστικός και το χρειαζόμαστε πάντα».

Επόμενο παιχνίδι με τον Μίλωνα, μετά από διακοπή στο πρωτάθλημα. Σε προβληματίζει αυτό;

«Δεν φοβόμαστε κανέναν. Η διακοπή μας ευνοεί. Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά και μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε. Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι».