Αλεξανδρόπουλος: «Κλειδιά της αναμέτρησης, η θέληση και η μεγάλη συγκέντρωση»

Μία νέα πρόκληση έχει την Κυριακή (19/12, 17:00) ο Μανδραϊκός καθώς έρχεται αντιμέτωπος εντός έδρας με τον Δούκα. Ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος μίλησε ε όψει της αναμέτρησης, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του αγωνιστική άνοδο. 

Αρχικά, μίλησε για τη νίκη επί του Άρη Νίκαιας αλλά και την συνολική κατάσταση της ομάδας:
“Στον αγώνα με τον Άρη Νίκαιας ήμασταν γενικά σε μια πολύ καλή κατάσταση αγωνιστικά και νομίζω ότι αυτό το δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο σκοράροντας ενδεικτικά 27 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο. Οι προπονητές μας επισήμαναν στο ημίχρονο οτι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο της ομάδας και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια.”

Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στη δική του αγωνιστική άνοδο και το επικείμενο παιχνίδι με τον Δούκα:
“Φυσικά το να κερδίζει η ομάδα είναι το πιο σημαντικό. Μετά από τους τραυματισμούς που είχα στην αρχή του πρωταθλήματος πλέον αρχίζω να βρίσκω ρυθμό μαζί με την ομάδα και είμαι ευχαριστημένος. Όσον αφορά το ματς με τον Δούκα είναι ένας ακόμα δύσκολος αγώνας που θέλουμε να κερδίσουμε. Θεωρώ πως τα κλειδιά της αναμέτρησης είναι η θέληση και η μεγάλη συγκέντρωση που πρέπει να δείξουμε. Πρεπει να ξεκινήσουμε τον αγώνα με τον Δούκα με τον τρόπο που ξεκινήσαμε το δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον Άρη.”