Αλλάζει “σελίδα” σε διοικητικό επίπεδο ο Κρόνος

panagiotis konstantinou kronosΜετά από μακροχρόνια παρουσία του στο “τιμόνι” του Κρόνου, ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Κωνσταντίνου δεν θα διεκδικήσει και πάλι τον προεδρικό θώκο ή κάποιο άλλο πόστο στο ΔΣ του ΓΣ, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος, επικαλούμενος “… προσωπικούς λόγους κι έχοντας θέσει άλλες προτεραιότητες σε αυτή την φάση της ζωής μου”.

Αναλυτικά η δήλωση προέδρου του Γ.Σ. Κρόνου αναφέρει:
“Σας ενημερώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές της 18-05-2015 του Γ.Σ. Κρόνου για το Διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Αποχωρώ μετά από μακροχρόνια παρουσία για προσωπικούς λόγους έχοντας θέσει άλλες προτεραιότητες σε αυτή την φάση της ζωής μου.
Ευχαριστώ όλα τα μέλη των Δ.Σ. του συλλόγου για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και δηλώνω ότι θα είμαι στο πλευρό της νέας Διοίκησης για οτιδήποτε με χρειάζεται.
Επίσης με χαρά αποδέχομαι την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου όπου μου πρότειναν την θέση του επίτιμου μέλους στο Δ.Σ.
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί αποχωρώντας αφήνω και τις δύο ομάδες στο πιο υψηλό επίπεδο διαχρονικά, την Γυναικεία ομάδα στην Α’1 Εθνική κατηγορία και την Ανδρική στην Β’ Εθνική αλλά και τον σύλλογο οικονομικά εύρωστο.
Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Κρόνου
Κωνσταντίνου Παναγιώτης”.