Αλλαγές στο πρόγραμμα της Β’ εθνικής

Σε αμοιβαία αλλαγή έδρας προχώρησαν Δούκας και Πανιώνιος, καθώς υπήρχε πρόβλημα με το γήπεδο του πρώτου κι έτσι τροποποιείται και το πρόγραμμα των μεταξύ τους αναμετρήσεων.

Αναλυτικά όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ

“Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω κωλύματος του Αθλητικού κέντρου ΔΑΙΣ και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων για αμοιβαία αλλαγής έδρας ο αγώνας ορίζεται να διεξαχθεί ως εξής:

Α) ο αγώνας ΑΣΕ Δούκας – Πανιώνιος ΓΣΣ για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών θα διεξαχθεί στις 12/12/2021 και ώρα 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» με γηπεδούχο τον Πανιώνιο ΓΣΣ και φιλοξενούμενο τον ΑΣΕ Δούκα.

Β) ο αγώνας Πανιώνιος ΓΣΣ – ΑΣΕ Δούκα για την 22η Αγωνιστική τους Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, θα διεξαχθεί στις 20/03/2022 και ώρα 17.00 στο Αθλητικό κέντρο Δαϊς, με γηπεδούχο τον ΑΣΕ Δούκα και φιλοξενούμενο τον Πανιώνιο ΓΣΣ”.

Πιο αργά εξάλλου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΦΕΑ με τον Αργοναύτη Τριγλίας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Β’ εθνικής.

Αναλυτικά:
“Λόγω κωλύματος του γηπέδου και μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ – ΑΟ Αργοναύτης Τρίγλιας για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας (1ος Όμιλος) της 22/12/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 20.15, στο κλειστό γυμναστήριο «Απ. Κόντος»”.