Αλλο πόστο για τον Κουτσό

Για ακόμα μία χρονιά ο Ισίδωρος Κουτσός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή, αλλά από άλλο πόστο καθώς θα είναι άμεσος συνεργάτης του Χατζηπανηγύρη.

Η ανακοίνωση:

«Η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Ισίδωρο Κουτσό ο οποίος από την προσεχή σεζόν 2013-2014 θα αναλάβει χρέη άμεσου συνεργάτη στο τεχνικό τιμ της ανδρικής ομάδας!

Ο αγαπημένος “Ίζι” της εξέδρας του Κοντόπευκου τίμησε -και με το παραπάνω- τις τρεις προηγούμενες σεζόν τη “μελανόλευκη” φανέλα και αυτή θα είναι η τέταρτη διαδοχική χρονιά που θα αποτελεί μέλος της οικογένειας της ΚΑΠ, αλλά από διαφορετικό πόστο.

Ο Ισίδωρος Κουτσός θα πάρει τη θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο Νίκος Διδάχος στο τεχνικό τιμ της ομάδας μας ως άμεσος συνεργάτης του Νίκου Χατζηπανηγύρη, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αυτό της προπονητικής.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΠ, ο Ισίδωρος Κουτσός αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του: “Το γεγονός ότι παραμένω στην οικογένεια της ΚΑΠ με χαροποιεί ιδιαίτερα… Συνεχίζω στην ομάδα μας από διαφορετικό πόστο πλέον, αυτό του βοηθού προπονητή, κάτι που με γεμίζει με ευθύνη και μου δίνει κίνητρο να δουλέψω όπως μου ζητηθεί για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι μας”».