«Ανίκανοι να σφυρίξουν έναν τόσο κρίσιμο αγώνα»

Τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του αγώνα με τον Χαρίλαο Τρικούπη, εξέφραση μέσω ανακοίνωσης το Αγρίνιο χαρακτηρίζοντάς τους μεταξύ άλλων ανίκανους.

Η ανακοίνωση:

«Για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας η ομάδα μας ηττήθηκε στο Μεσολόγγι από το Χαρίλαο Τρικούπη με σκορ 79 – 68. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο πρώτος διαιτητής Μπούκας με άξιο συμπαραστάτη το δεύτερο διαιτητή Τσολάκο.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης φάνηκε η διάθεση των διαιτητών που φόρτωναν με φάουλ τους παίκτες μας με το σκορ να φτάνει στο πρώτο δεκάλεπτο στο 27 – 10. Από το δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα μας προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά, όμως σε όλους τις περιπτώσεις που προσπαθήσαμε να μαζέψουμε τη διαφορά υπήρχαν “εφευρέσεις” σε φάουλ και σε τεχνικές ποινές. Η ομάδα μας έφτασε τη διαφορά μέχρι τους 6 πόντους, όμως και εκεί ο Μπούκας είχε τη λύση. Άφησε πεντακάθαρη παράβαση βημάτων και η αντίπαλη ομάδα σκόραρε. Κάπου εκεί τα πάντα κρίθηκαν και φτάσαμε στο τελικό 79 – 68.

Η Διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει τους διοικούντες του Χαρίλαου Τρικούπη για τη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας και να ευχηθεί στην ομάδα του Μεσολογγίου καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που μπορούν να δώσουν πολλά στο μπάσκετ του Νομού μας και απέδειξαν ότι δίκαια βρίσκονται σε αυτό το επίπεδο.

Εμείς είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι από τους διαιτητές του αγώνα, οι οποίοι είναι ανίκανοι να σφυρίξουν έναν τόσο κρίσιμο αγώνα και για τις δύο ομάδες. Ειδικά ο πρώτος διαιτητής Μπούκας είναι επικίνδυνος για το άθλημα και θα πρέπει η ΚΕΔ να ελέγξει την ικανότητα του να παίρνει σωστές αποφάσεις».