Αναβάλλεται η παρουσίαση του Τρινκιέρι…

Ένα προσωπικό πρόβλημα του Αντρέα Τρινκιέρι, οδήγησε στην αναβολή της παρουσίασης του νέου ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Ελλάδας. Η παρουσίαση του Ιταλού ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα 21/1, όμως πλέον αναμένεται να οριστεί η νέα ημερομηνία, έπειτα από συνεννόηση που θα έχουν οι δύο πλευρές.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
«Η ΕΟΚ ανακοινώνει ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (21/1/2013) εκδήλωση παρουσίασης του προπονητή της Εθνικής ομάδας κ. Αντρέα Τρινκιέρι. Ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που προέκυψε την Πέμπτη στον Ιταλό προπονητή τον αναγκάζει να βρίσκεται καθημερινά στην πατρίδα του και δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει.
Ο ίδιος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιώργο Βασιλακόπουλο, ενημέρωσε για την εξέλιξη και ζήτησε συγγνώμη τόσο από τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας όσο και από τους εκπροσώπους του Τύπου για την αναστάτωση που πιθανώς προκαλείται στον προγραμματισμό τους.
Η ΕΟΚ εύχεται στον Αντρέα Τρινκιέρι να ξεπεράσει το πρόβλημα με τον καλύτερο τρόπο και το συντομότερο δυνατόν.
Θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την ημερομηνία άφιξης του στην Ελλάδα και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης για την επίσημη παρουσίαση του».