Αναβολή σε τέσσερα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας…

Τα τεράστια προβλήματα που προκλήθηκαν στην κεντρική Ελλάδα και κυρίως στην περιοχή της Θεσσαλίας οδηγούν – εκ των πραγμάτων – στην αναβολή τεσσάρων αναμετρήσεων στο πλαίσιο του κυπέλλου Ελλάδας. Όπως ενημέρωσε σχετικά η ομοσπονδία, τα ματς Τρίκαλα Basket – ΓΣ Σοφάδων, ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας, ΓΣ Νίκη Βόλου – ΧΑΝΘ και AE Λάρισας – ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας της 1ης αγωνιστικής της Α’ φάσης δεν θα διεξαχθούν στην αρχική ορισθείσα ημερομηνία. Παράλληλα υπάρχουν αλλαγές και στο πρόγραμμα σε άλλα παιχνίδια του θεσμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που έχουν επικρατήσει στην περιοχή της Θεσσαλίας και λόγω των δυσχερειών που έχουν προκύψει οι αγώνες

Τρίκαλα Basket – ΓΣ Σοφάδων
ΜΓΣ Πανσερραϊκός – ΑΣ Αναγέννηση Καρδίτσας
ΓΣ Νίκη Βόλου – ΧΑΝΘ
AE Λάρισας – ΜΠΑΣ Αγ. Βαρβάρας

για την 1η αγωνιστική της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών αναβάλλονται.

Με πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων προς το Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. και μόνο για τις συγκεκριμένες ομάδες, όποια επιθυμεί την μη συμμετοχή της στους εν λόγω αγώνες δεν θα υφίσταται τις κυρώσεις που προβλέπονται από την οικεία προκήρυξη.

Επίσης, εξαιτίας της 24ωρης Πανελλαδικής απεργίας που ανακοίνωσε η ΠΝΟ και μετά από συμφωνία των ομάδων:

Ο αγώνας ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια-ΕΦΑΟ Ζωγράφου για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί τις 13/9/2023 θα διεξαχθεί στις 14/9/2023 και ώρα 15.00 στο ΚΓ Νάξου «Δ. Περιστεράκης».
Ο αγώνας ΑΕ Ν. Κηφισιάς-ΑΣΑ Αναγέννηση για την 1η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, αντί της 13.9/2023, θα διεξαχθεί 16/9/2023 και ώρα 17.00 στο ΚΓ « Δ. Βικέλας».