Αναζητεί προπονητές για τα αναπτυξιακά τμήματα η ΕΟΚ και project manager

Νέα ήθη και έθιμα είχε προαναγγείλει ο Βαγγέλης Λιόλιος ότι θα εφαρμόζονταν στην ΕΟΚ με την ανάληψη των καθηκόντων του ως πρόεδρος τη ομοσπονδίας. Και φροντίζει με το… καλημέρα να επιβεβαιώνει ότι δεν είναι άνθρωπος των λόγων, αλλά των έργων, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο επανδρώνονταν τα αναπτυξιακά τμήματα της ΕΟΚ. Όχι με… άμεσες προσλήψεις υπό τη σκιά πολλών ερωτηματικών, αλλά με έλεγχο των ικανοτήτων των υποψηφίων μέσα από τα βιογραφικά τους και την εμπειρία τους. Για το λόγο αυτό και η ΕΟΚ αναζητεί τους προπονητές για τα αναπτυξιακά τμήματα, αλλά και υπεύθυνο συντονισμού και παρακολούθησης έργου (project manager) για το νέο αναπτυξιακό πρόγραμμά της, καλώντας όλους όσοι ενδιαφέρονται να παίξουν ρόλο σε αυτή τη νέα σελίδα του ελληνικού μπάσκετ, να στείλουν τα βιογραφικά τους.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αναφέρει:
«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενη/ενδιαφερόμενο να αποστείλει το βιογραφικό της/του για την κάλυψη θέσεων προπονητών αναπτυξιακού προγράμματος, που υπό την εποπτεία του Υπευθύνου Αναπτυξιακού Προγράμματος της ΕΟΚ, θα αναλάβουν το δύσκολο έργο της καταγραφής, αξιολόγησης και ανάπτυξης όλων των νεαρών αθλητών ανά την Ελλάδα, σε αγαστή συνεργασία με τα σωματεία που καλλιεργούν το άθλημα στις αντίστοιχες ηλικίες.
Απαιτούμενα προσόντα:
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση ή κάτοχος διπλώματος Σχολής Προπονητών Α’ Κατηγορίας
Πιστοποιημένη καλή γνώση υπολογιστών
Πιστοποιημένη καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας
Αποδεδειγμένη εμπειρία σε αναπτυξιακά τμήματα σωματείων τουλάχιστον πέντε (5) ετών
Κάτοχος διπλώματος οδήγησης ΙΧ οχήματος
Δυνατότητα ταξιδίων
Καθήκοντα:
Επίσκεψη σε όλες τις ομάδες ανά την Ελλάδα (συγκεκριμένος αριθμός ομάδων ανά άτομο, με γεωγραφικά κριτήρια), σε αναπτυξιακά τμήματα κοριτσιών και αγοριών για καταγραφή, αξιολόγηση και παροχή κατεύθυνσης για την ανάπτυξη των νεαρών αθλητριών και αθλητών βάσει του playbook της Ομοσπονδίας
Υποστήριξη προπονητών ακαδημιών
Αξιολόγηση λειτουργίας ακαδημιών
Παρακολούθηση αγώνων
Προπονήσεις κλιμακίων
Δημιουργία βάσης δεδομένων με prospects/επίλεκτους αθλητές που μπορούν να ενταχθούν στις εθνικές ομάδες
Απαιτούμενες προϋποθέσεις:
Αποκλειστική συνεργασία με την ΕΟΚ (η ιδιότητα του προπονητή αναπτυξιακού προγράμματος, δεν θα είναι συμβατή με την παράλληλη απασχόληση σε σωματείο, σε περίπτωση συνεργασίας με την Ομοσπονδία)
Οι ενδιαφερόμενες/ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο helbasket@basket.gr με καταληκτική ημερομηνία την 14η Οκτωβρίου 2021, προσθέτοντας ως θέμα στο email «*Ονοματεπώνυμο* – Εκδήλωση ενδιαφέροντος για κάλυψη θέσεων ομοσπονδιακών προπονητών”».

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενη/ενδιαφερόμενο να αποστείλει το βιογραφικό της/του για την κάλυψη της θέσης του υπευθύνου συντονισμού και παρακολούθησης έργου (project manager) για το Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΟΚ.

_____________________________________________________________________________________

Θέση κάλυψης : Υπεύθυνος συντονισμού και διαχείρισης έργου

(Project Manager πλήρους απασχόλησης)

Έργο : “Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΕΟΚ 2021-2029”

Περιγραφή θέσης

Καθήκοντα:

Διασφάλιση έγκαιρης παράδοσης όλων των παραδοτέων εντός του ορισμένου φυσικού αντικειμένου, του χρονικού προγραμματισμού και του αντίστοιχου προϋπολογισμού έργου.
Αναγνώριση και διαχείριση εμπλεκομένων έργου.
Μέτρηση της απόδοσης του έργου, χρησιμοποιώντας κατάλληλα συστήματα, εργαλεία και τεχνικές.
Χρήση δομημένου συστήματος για τη διαχείριση των αλλαγών στο φυσικό αντικείμενο του έργου, το χρονοδιάγραμμα και το κόστος του έργου
Δημιουργία συστήματος αναφοράς προς τη διοίκηση με συγκεκριμένους δείκτες απόδοσης έργου.
Συντονισμός των εσωτερικών και εξωτερικών πόρων και διαχείριση ομάδας έργου.
Σύστημα διαχείρισης κινδύνων και ευκαιριών στην διάρκεια του έργου.
Απαιτούμενα προσόντα:

Πτυχίο Μηχανικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Οικονομικών
Πιστοποιημένη εξαιρετική γνώση υπολογιστών
Πιστοποιημένη εξαιρετική γνώση Αγγλικής γλώσσας (γραπτά & προφορικά)
Εξαιρετική γνώση χρήσης προγραμμάτων project management
Θα εκτιμηθούν:

Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών σε θέση διευθυντή διαχείρισης έργων.
Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στο πεδίο του project management
Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Καλαθοσφαίριση ή κάτοχος διπλώματος Σχολής Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Α’-Β’-Γ’ Κατηγορίας
Επιθυμητή γνώση προγραμμάτων MS Project ή Primavera
Οι ενδιαφερόμενες/ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο vlymper@basket.gr με καταληκτική ημερομηνία την 14η Οκτωβρίου 2021, προσθέτοντας ως θέμα στο email «*Ονοματεπώνυμο* – Εκδήλωση ενδιαφέροντος για κάλυψη θέσης υπευθύνου συντονισμού και παρακολούθησης έργου (project manager) για το Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της ΕΟΚ».