Ανακοίνωσε Γεωργοπαπαδάκο το Περιστέρι

gsp peristeri logoΤο Περιστέρι συνεχίζει την ενίσχυση του, προσθέτοντας στο ρόστερ του έναν παλιό γνώριμο. Ο λόγος για τον Σάκη Γεωργοπαπαδάκο, ο οποίος προέρχεται από πολύ καλή σεζόν στον Αμύντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο 27χρονος και ύψους 1.90 μ. γκαρντ είναι «γεννημένος σκόρερ» και στο παρελθόν έχει φορέσει ξανά την «κυανοκίτρινη» φανέλα, με ιδιαίτερη επιτυχία. Η επιστροφή του στο Περιστέρι, αποτελεί προσωπική επιλογή του Νάσου Χούμπαυλη, που εμπιστεύεται απόλυτα το «φονικό ένστικτο» του πρώην παίκτη του Αμύντα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο Περιστέρι, μια ομάδα που έχω ευχαριστηθεί το μπάσκετ. Ο σύλλογος είναι επαγγελματικός και από τους ελάχιστους που σου δίνει την ευκαιρία να ασχολείσαι μόνο με το μπάσκετ. Βλέπω ότι γίνεται μια νέα, σοβαρή προσπάθεια και ελπίζω ότι με υγεία και σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουμε», τόνισε ο Γεωργοπαπαδάκος.

Η προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρόστερ, συνεχίζεται με τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να δουλεύουν με προγραμματισμό σε όλους τους τομείς».