Ανακοίνωσε και Συμεών Ιωακειμίδη ο Πανελευσινιακός

Σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Πανελευσινιακός, που πρόσθεσε στο δυναμικό του τον Συμεών Ιωακειμίδη. Ο 28χρονος γκαρντ την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κόροιβου Αμαλιάδας, ενώ έχει αγωνιστεί στην Α1 και πιο παλιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει άλλη μία σημαντική μεταγραφή ποιότητας, του Συμεών Ιωακειμίδη, ο οποίος καλύπτει τις θέσεις 2,3 (γεννηθείς το 1989, 1,97 ύψος).

Ο Συμεών Ιωακειμίδης ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Ροδόπουλου – Αστέρια Θεσσαλονίκης και κατόπιν αποκτήθηκε από τον Άρη Θεσσαλονίκης όπου ανδρώθηκε στις μικρές ομάδες του Συλλόγου. Παράλληλα αποτέλεσε μέλος των μικρών Εθνικών Ομάδων κατακτώντας μάλιστα και το αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Εφήβων το 2007.

Επόμενοι σταθμοί στην καριέρα του η Ολυμπιάδα Πατρών (Α1 Κατηγορία), ο Ερμής Λαγκαδά (Α2 Κατηγορία), η ΜΕΝΤ και ο Πιερικός Αρχέλαος. Κατόπιν επέστρεψε στον Άρη για να ακολουθήσει καριέρα και στη Γερμανία με τη φανέλα της BG Hagen στη Β’ Μπουντεσλίγκα. Επέστρεψε τον προηγούμενο Ιανουάριο 2017 στην Ελλάδα κι αγωνίστηκε με τη φανέλα του Κοροίβου Αμαλιάδας στην Basket League.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού καλωσορίζει το Συμεών στο Σύλλογο κι εύχεται να αποτελέσει η ομάδας μας άλλο ένα σημαντικό σταθμό της καριέρας του”.