Ανακοίνωσε Καλογιαννίδη

Ο Ερμής επενδύει τα νέα παιδιά και το έδειξε ακόμα μία φορά αποκτώντας τον 18χρονο Φίλιππο Καλογιαννίδη.

Αναλυτικά:

«Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Καλογιαννίδη Φίλιππου (18 ετών, 1.93, guard) από το Μαρούσι για 1 έτος. Ο Καλογιννίδης ήταν μέλος της πρόσφατης Εθνικής Εφήβων ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε και με την ανδρική ομάδα του Αμαρουσίου σε 14 παιχνίδια στην Α1. Ωστόσο πέραν της ανδρικής ομάδας, αποτέλεσε και τον 1ο σκόρερ της εφηβικής ομάδας η οποία ηττήθηκε στον τελικό της ΕΣΚΑ από τον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλογιαννίδης κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη όπου και μετακόμισε μόνιμα τις προηγούμενες ημέρες. Θα αποτελέσει βασικό στέλεχος τόσο της ανδρικής όσο και της εφηβικής ομάδας του Ερμή.

Ο ίδιος ο αθλητής, μετά το πέρας της συμφωνίας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Επαρχίας Λαγκαδά www.lagadas.net τα ακόλουθα: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον Ερμή Λαγκαδά. Από τα λίγα που διαπίστωσα είναι το γεγονός ότι αποτελεί ομάδα – μοντέλο λειτουργίας που δίνει μεγάλη έμφαση στην υποδομή και την προώθηση νέων αθλητών. Άλλωστε όπως είδα, στην ανδρική ομάδα οι μισοί και περισσότεροι είναι έφηβοι και αυτό είναι κάτι πολύ σπουδαίο παρά το μεγάλο ρίσκο που εμπεριέχει. Χαίρομαι που επέστρεψα στον τόπο όπου γεννήθηκα και κατάγομαι. Ελπίζω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των ανθρώπων του Ερμή και περιμένω να δω τον κόσμο της ομάδας που τόσα πολλά έχω ακούσει».