Ανακοίνωσε Μπουλιάκη η Νίκη

mpouliakis-bouliakisΞανά στη Νίκη θα βρεθεί ο Θανάσης Μπουλιάκης, καθώς οι βολιώτες ανακοίνωσαν την επιστροφή του κόουτς στην ομάδα.

Η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. Βόλου «Η Νίκη», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Θανάση Μπουλιάκη, στο πόστο του πρώτου προπονητή της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου.

Ο νέος τεχνικός της Νίκης Βόλου, παρά το νεαρό της ηλικίας του, διαθέτει σημαντική εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες καθώς έχει εργαστεί επί σειρά ετών στον Αστέρα Λάρισας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ τον τελευταίο χρόνο έδειξε σημαντικό έργο στην ομάδα του Διλόφου. Οι σκέψεις μας συμπλέουν και πιστεύουμε ότι μέσα απο την δουλειά η Νίκη Βόλου θα επαναποκτήσει την χαμένη της αίγλη.

Την Παρασκευή 6/11/2015 και ώρα 16:30 θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου, στην έδρα μας, στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, ανοιχτή αποκλειστικά σε δημοσιογράφους. Το τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου καλωσορίζει, ξανά, τον Θανάση Μπουλιάκη στην οικογένεια της Νίκης Βόλου και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχίες στα νέα του καθήκοντα».