Επίσημα ο Πάλλης στη Βέροια

Παίκτης του Φίλιππου είναι και τυπικά ο Κώστας Πάλλης καθώς ο σύλλογος της Βέροιας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του, η οποία αποτελούσε διαδικαστική υπόθεση εδώ και πολύ καιρό. Το ενδιαφέρον του Φιλίππου για τον έμπειρο σέντερ, δε, χρονολογείται από τα μέσα Ιουνίου

Αναλυτικά:

«Παρουσιάστηκε σήμερα και επίσημα από την διοίκηση του Φιλίππου η νέα μεταγραφή της ομάδας. Πρόκειται για τον 32χρονο Κώστα Πάλλη, ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην ΜΕΝΤ. Ο Κώστας Πάλλης γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 1-8-79 και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και έχει ύψος 2μ. Έχει αγωνισθεί επίσης στον Κερκυραϊκό, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, τον ΓΑΣ Κομοτηνής (είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑ της πόλης), στον Αιγινιακό, την Αναγέννηση Φλόγας, τον ΜΑΣ ΜΑντουλίδη και το Ηράκλειο.

Ο Κώστας Πάλλης μίλησε στο filipposbc.gr : “Με τη διοίκηση είχαμε επικοινωνία από πέρυσι και τελικά φέτος ήρθαμε σε συμφωνία. Η ομάδα έχει υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να τους εκπληρώσουμε. Εύχομαι καλή αθλητική χρονιά σε όλους”».