Ανακοίνωσε Πετράκη

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Αλέξης Πετράκης, ο οποίος επιστρέφει στην κρητική ομάδα έπειτα από οχτώ χρόνια.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Μπάσκετ καλωσορίζει στον ΟΦΗ τον Αλέξη Πετράκη, ο οποίος επιστρέφει μετά από 8 χρόνια στον σύλλογο από όπου ξεκίνησε την αθλητική σταδιοδρομία του.

Ο Αλέξης Πετράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 11-4-1987, αγωνίζεται στην θέση “1” και ξεκίνησε το Μπάσκετ στον ΟΦΗ, όπου παρέμεινε μέχρι το 2004 αγωνιζόμενος με την ομάδα στην Γ Εθνική, συμμετέχοντας συγχρόνως στις Εθνικές Παίδων και Εφήβων. Συνέχισε το 2005 στην Α2 με την συνένωση ΟΦΗ / Ηράκλειο και μετά αγωνίσθηκε στον Δούκα (Α2 και Β Εθνική), Νήαρ Ηστ (Α2) και ΟΑΑ Ηράκλειο (Γ και Β Εθνική).

Ο Αλέξης Πετράκης μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ ανέφερε :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ. Μια ιστορική ομάδα τόσο για την πόλη μας όσο και στον εν γένει χώρο και με μεγάλη δυναμική και κόσμο που την στηρίζει, ενώ η διοίκηση της είναι πάντα κοντά της. Έχουμε ένα πολύ έμπειρο προπονητή με διακρίσεις που πιστοποιούν την δουλειά του και με τις κατάλληλες προσθήκες πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον αρχικό στόχο της παραμονής στην κατηγορία και με σκληρή και μεθοδική δουλειά ίσως κάνουμε την υπέρβαση”».

Κάρτες διαρκείας

Παράλληλα ξεκίνησε στον ΟΦΗ η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

«Ο ΟΦΗ ξεκίνησε φέτος δυναμικά σε όλους τους τομείς …

Επιτροπή Μπάσκετ που συνδυάζει την εμπειρία με την φρεσκάδα …

Προπονητής που το μέχρι σήμερα έργο του μας γεμίζει προσδοκίες …

Και τώρα Κάρτα Διαρκείας – Αμπονέ κομψοτέχνημα … με αποτυπωμένα τα στιχάκια

“Οφάρα σ’ αγαπάω, παντού σ’ ακολουθάω για σένα έχω χάσει το μυαλό” και “Και ας φάγαμε ξενέρες στις δύσκολες σου μέρες…  εμείς θα είμαστε για πάντα εδώ ”».