Ανακοίνωση από τους Αετούς Βέροιας για την αναβολή του ματς με τη ΔΕΚΑ

Η επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα αθλητή των Αετών Βέροιας, προκάλεσε… συναγερμό στην ομάδα, που φρόντισε άμεσα να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες υγειονομικής προφύλαξης. Διέκοψε τις προπονήσεις, ενώ συνάμα ενημέρωσε και την ομοσπονδία προκειμένου να οδηγηθεί το ματς με τη ΔΕΚΑ σε αναβολή. Κάτι που έγινε, όπως αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος της Ημαθίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση για την αναβολή του ματς αναφέρει:

“Δεν θα διεξαχθεί το σημερινό παιχνίδι των Αετών Βέροιας στον Εύοσμο με την ομάδα της ΔΕΚΑ.

Αθλητής της ανδρικής ομάδας ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα Covid-19 (ο αδελφός του, επίσης αθλητής) και όπως οφείλαμε, ενημερώσαμε άμεσα την Ομοσπονδία και διακόψαμε τις προπονήσεις μέχρι να πραγματοποιηθεί το προβλεπόμενο test.

Ταυτόχρονα, ενημερώσαμε την ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας και τον πρόεδρο κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλο και προχώρησε άμεσα η διαδικασία απολύμανσης του ΔΑΚ “Βικέλας”.

Το αποτέλεσμα του τεστ του αθλητή μας βγήκε αρνητικό, κάτι που ανακούφισε τόσο τον ίδιο όσο και τους συναθλητές του, με τους οποίους ήρθε σε επαφή στην προπόνηση της περασμένης Τρίτης.

Όσον αφορά τον προγραμματισμένο αγώνα, η ΕΟΚ αναμένεται να τον ορίσει σύντομα.

Δυστυχώς, η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας (και όχι μόνο) με τη διασπορά του ιού, έχει δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών και εκ των πραγμάτων στις αθλητικές δραστηριότητες”.