Ανακοίνωση στην… ανακοίνωση από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου!

Kronos_logoΟ… χαρτοπόλεμος Κρόνου και Ίκαρου Καλλιθέας καλά κρατεί. Μετά, λοιπόν από την απάντηση του καλλιθεάτικου συλλόγου στην ανακοίνωση του Κρόνου, η ομάδα του Αγ. Δημητρίου επανήλθε με μία νέα ανακοίνωση-απάντηση. Σε αυτή τονίζει προς τους ιθύνοντες τον Ίκαρο Καλλιθέας ότι δεν θα πρέπει να προφασίζονται πως ενδιαφέρθηκαν για την υγεία του αθλητή, αλλά και πως ο αντίλογός τους στη δική τους αναφορά για την αντιαθλητική συμπεριφορά ενός έφηβου αθλητή, ήρθε “… με λάσπη, ψευδείς και παραπλανητικές αναφορές σε θέματα άσχετα με το συμβάν”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Κύριοι
Επειδή και οι δύο σύλλογοι τοποθετούνται δια μέσω δημόσιου διαλόγου, δηλ. μέσω ανακοινώσεων, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω αναφορικά με το λιβελογράφημα του Ικάρου Καλλιθέας ενάντια στο σωματείο μας :
1) Σας τιμά το γεγονός ότι ενδιαφερθήκατε για την υγεία του αθλητή Γιώργου Τάτση και ρωτήσατε στο σχολείο που φοιτά, και ευχόμαστε να είναι το παιδί πάντα καλά, αλλά ο δικός μας αθλητής του εφηβικού ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΤΣΗΣ (και όχι Γιώργος) είναι καλύτερα μιας και πριν πέντε ημέρες βγήκε από το νοσοκομείο με αφαίρεση σπλήνα μετά από ολική ρήξη. Καλό είναι το ενδιαφέρον, αλλά πρώτα να ξέρουμε το όνομα του αθλητή και μετά να προφασιζόμαστε ενδιαφέρον για την υγεία του.
Και αν ακόμη “κατά λάθος” αναφέρετε τον αθλητή μας ως Γιώργο, ουδέποτε ενδιαφερθήκατε, όπως ισχυρίζεστε για την υγεία του ρωτώντας στο σχολείο, διότι η μητέρα του είναι στέλεχος του συγκεκριμένου σχολείου, κι αν μη τι άλλο θα είχε ενημερωθεί για το “ενδιαφέρον σας”.
2) Αν αισθάνεστε την ανάγκη για εσωτερική κατανάλωση να διαφημίζετε με τόση λεπτομέρεια, τις περγαμηνές σας και τις διακρίσεις σας ως σύλλογος μπορείτε να το κάνετε, αλλά δεν μας αφορά, αν ενδιαφερθούμε για τις επιτυχίες σας μπορούμε να ανατρέξουμε στο αρχείο μας. Οι επιτυχίες δεν είναι πάντα συνδεδεμένες με ήθος και αθλητική άμιλλα.
3) Σε ότι αφορά τις επικρίσεις σας για την αποχώρηση προπονητή του γυναικείου, να σας ενημερώσουμε ότι η αποχώρηση του έγινε με επιστολή παραίτησης και τίποτα περισσότερο, άρα ή ανενημέρωτοι είστε ή συκοφάντες.
4) Η αναφορά σε «κρατικοδίαιτους συλλόγους», για άλλη μια φορά σας βρίσκει συκοφάντες, μιας και η οποιαδήποτε επιχορήγηση γίνεται με μοριοδότηση και αφορά όλους τους συλλόγους των δήμων που το ζητούν.
5) Δεν μας ζητήθηκε επίσημα ποτέ το βίντεο του αγώνα. Ο μοναδικός που είχε το βίντεο ήταν ο πατέρας του αθλητή, τον οποίο ποτέ δεν ενοχλήσατε για να σας το δώσει. Αν και δεν χρειάζεται το βίντεο για κάτι που είδε όλος ο κόσμος που βρισκόταν στο γήπεδο, και για τη συγκεκριμένη ενέργεια ο αθλητής σας αποβλήθηκε και στο τέλος του αγώνα κρατήθηκε το δελτίο του από τους διαιτητές.
Κύριοι του Ίκαρου Καλλιθέας, το δελτίο τύπου που εκδώσαμε αφορούσε την αντιαθλητική συμπεριφορά αθλητή σας του εφηβικού και την αδιαφορία σας για το συγκεκριμένο συμβάν. Εσείς όμως επιλέξατε τον αντίλογο με λάσπη, ψευδείς και παραπλανητικές αναφορές σε θέματα άσχετα με το συμβάν.
Οι υγιείς πρεσβευτές του αθλητισμού δεν δηλώνουν ποτέ, αλλά ούτε αντιμετωπίζουν ένα άλλο σωματείο ως εχθρικό, και ειδικά ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου.
Με σεβασμό στην Ιστορία, στους αθλητές και στον κόσμο του Ικάρου Καλλιθέας.