Ανακοινώθηκε η αναβολή των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΘ

Δίχως αγωνιστική δράση θα μείνει η ΕΚΑΣΘ από την Πέμπτη 22/10 και για δύο εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε η επιτροπή πρωταθλημάτων, που προχώρησε στην αναβολή όλων των αναμετρήσεων, προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία. Η εξάπλωση του Covid 19 και τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα από τον κορονοϊό, οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση την επιτροπή πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Θ., ύστερα από πρόταση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, αναβάλλει τους αγώνες όλων των πρωταθλημάτων και του κυπέλου ανδρών, από σήμερα Πέμπτη 22/10/2020 και για δύο εβδομάδες μέχρι την Τετάρτη 04/11/2020, θέλοντας από την πλευρά της να συμβάλει στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας λόγω της εξάπλωσης του covid-19, στο μέτρο που της αναλογεί.

Για την περαιτέρω πορεία της αγωνιστικής δράσης θα αξιολογηθούν τα νέα δεδομένα της πανδημίας και αναλόγως θα ενεργήσουμε.

Με την ευχή να είμαστε όλοι γεροί και να ξεπεράσουμε με πολλή προσοχή και αίσθημα ευθύνης την πολύ δύσκολη αυτή περίοδο, για να μπορέσουμε να χαρούμε ελεύθερα και χωρίς φόβο το μπάσκετ που όλοι αγαπούμε και υπηρετούμε”.