Αναμένονται επιστροφές

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο νότου είναι αυτό ανάμεσα σε στον Παναιτωλικό και την Παναχαϊκή. Οι δυο ομάδες όχι μόνο είναι ισόβαθμες αλλά έχουν και παρόμοιες εξελίξεις τις τελευταίες αγωνιστικές (αριθμούν τρεις ήττες) και βρίσκονται στη δυσμενή θέση της ζώνης του υποβιβασμού.

Φανερά πιο ταλαιπωρημένοι οι Αχαιοί ψάχνουν το κάτι παραπάνω, ώστε να ξεπεράσουν τα γνωστά διοικητικά προβλήματα, καθώς επίσης και τις ελλείψεις που τους επηρεάζουν στο κλειστό της Αγυιάς παίρνοντας ένα διπλό βάλσαμο.

Στα θετικά της “βασίλισσας” είναι η η επιστροφή του Τάσου Ρουμελιώτη, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία των δύο αγωνιστικών και επιστρέφει στην διάθεση του Σπύρου Δεράου.

Επιστροφές παικτών θα παρατηρηθούν σε ακόμα μια αναμέτρηση πελοποννησιακής ομάδας μιας και οι Λυμπέρης, Μούτσιος και Καραγιάννης, είναι υγιείς πια και έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο δύσκολο παιχνίδι του Κεραυνού επί το δεύτερο στη βαθμολογία Εσπερο στις 17:00 στο κλειστό του Αιγίου.

Σασπένς αναμένεται και την Πάτρα, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί την πρωτοπόρο και χωρίς απώλειες βαθμών Αγία Παρασκευή. Έκτων του ενδιαφέροντος που θα υπάρξει εντός αγωνιστικού χώρου, δηλαδή, στο εάν οι ταλαιπωρημένοι μα πάντα μαχητικοί “μελανολευκοι” καταφέρουν να σπάσουν το απόλυτο σερί της Σάντα και να πάρουν δύο πολύτιμους βαθμούς, αγωνιά προσφέρει στους φίλους των γηπεδούχων και η επάνοδος του δικούς τους ηρώα, Κώστα Κεφαλά, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει εν τέλει στο ρόστερ του συλλόγου, χαρίζοντας τους θέαμα και πολλά καλάθια.

Το πρωγραμμα της 11ης αγωνιστικης:

Παναιτωλικός – Παναχαϊκή (Αγρινίου, 17:00)
Χολαργός – Ακράτα (Χολαργού, 17:00)
Πορφύρας – Τήρων Αγ. Θεοδώρων (Σαλπέα, 17:00)
ΕΑ Πατρών – Αγ. Παρασκευή (ΕΑ Πατρών, 17:00)
Κεραυνός Αιγίου – Έσπερος ΑΟΠΑ (Αιγίου, 17:00)
Μίλων – Λεωνίδιο (Μίλωνα, 17:00)
Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Καλαμάτα ’80 (Αγ. Δημητρίου, 17:00)