Στόχος του Πιερικού Αρχέλαου ήταν να κρατήσει τον περσινό πρώτο σκόρερ της ομάδας, Γιώργο Ασημάκη κάτι που τελικά κατάφερε…

Η ομάδα της Κατερίνης βρισκόταν εδώ και λίγες μέρες σε επαφές με τον έμπειρο φόργουορντ ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Ετσι, σήμερα οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα ανανεώνοντας το συμβόλαιο για ακόμα μία σεζόν.

Την περασμένη σεζόν ο Ασημάκης είχε 315 πόντους σε 24 αγώνες (13,1 καατά μέσο όρο) με τη φανέλα του Πιερικού Αρχέλαου και ήταν ο 12ος καλύτερος σκόρερ του βόρειου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

«Ανανέωσε τη συμφωνία του με τον Πιερικό Αρχέλαο για τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Σερραίος φόργουορντ Γιώργος Ασημάκης.

Στην περσινή χρονιά ο γνωστός καλαθοσφαιριστής που ήταν βασικός παίκτης της ομάδας, για τη συμμετοχή με τα χρώματα του Πιερικού Αρχελάου και στην περίοδο 2013-14, δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας με έναν οργανωμένο και συνεπή σύλλογο. Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου για την απόφασή μου γιατί όπως είχα πει και πιο παλιά, το σύλλογο τον απαρτίζουν σοβαροί και αξιόλογοι άνθρωποι. Εύχομαι να έχουμε υγεία για την καινούρια χρόνια όλα τα παιδιά και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι που έχει βάλει ο σύλλογος».