Αλλη μία παραμονή ανακοίνωσε ο Διαγόρας Ρόδου, αυτή του 24χρονου Νίκου Καράβα ο οποίος είναι ντόπιος κι έκανε τα πρώτα του βήματα στον σύλλογο. 

Η ανακοίνωση:

«Το δικό του όνειρο ζει με τον Διαγόρα στις εθνικές κατηγορίες ο Νίκος Καράβας. Ο24χρονος (γεννηθείς το 1998) πόιντ-γκαρντ ανανέωσε τη συνεργασία του και θα παραμείνει για μία ακόμη αγωνιστική χρονιά στην ομάδα μας, από την οποία ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ. Ο Νίκος Καράβας αποτελεί «γέννημα- θρέμμα» του Διαγόρα, τη φανέλα του οποίου θα φορέσει και τη νέα σεζόν. Ο νεαρός αθλητής έπαιξε φέτος και στα 18 παιχνίδια της ομάδας, πετυχαίνοντας 92 πόντους με 18τρίποντα (μ.ο. 5.11).

Οι δηλώσεις του παίκτη:

«Είμαι πανευτυχής που θα συνεχίσω κανονικά στον Διαγόρα. Είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησα να παίζω μπάσκετ και είναι διπλή η χαρά μου, που αγωνίζομαι μαζί της στις εθνικές κατηγορίες. Μετά από την πολύ καλή χρονιά που κάναμε πέρσι στηΓ’ Εθνική, η όρεξη είναι ακόμη μεγαλύτερη και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με τις προσθήκες των παιδιών που έχουν ήδη έρθει στην ομάδα, πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστούμε. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα συνεχίζω να παίζω σε κάθε παιχνίδι με πάθος και ενέργεια και θα είμαι πιστός στρατιώτης του Διαγόρα. Ανυπομονώ κι εγώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία και να παίξουμε μπροστά στον εκπληκτικό κόσμο μας, ο οποίος και την τελευταία σεζόν μας βοήθησε σημαντικά, δημιουργώντας μία απίστευτη ατμόσφαιρα στο Βενετόκλειο. Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι να είμαστε υγιείς και να μην έχουμε τραυματισμούς και τη νέα χρονιά