Ανανέωσε με τα αδέλφια Φλιάτη

Ο Μακεδονικός συνεχίζει τις κινήσεις του, με τον σύλλογο να κρατάει ακόμα δύο σημαντικά “γρανάζια” του. Ο λόγος για τον Γιάννη και τον Γιώργο Φλιάτη, οι οποίοι θα παραμείνουν και την επόμενη χρονιά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

Η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την συνεργασία για την επόμενη χρόνια με τους Γιάννη και Γιώργο Φλιάτη οι οποίοι δυναμώνουν σημαντικά με την παρουσία τους τον σύλλογο για την επόμενη χρονιά στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο Γιάννης  απετέλεσε βασικό στέλεχος στην επάνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική κατηγορία πραγματοποιώντας μία εξαιρετική αγωνιστικά χρονιά και συμφώνησε να φοράει για τρίτη συνεχή χρονιά την φανέλα του συλλόγου.

Πλέον εκτός του Γιάννη ο σύλλογος τα βρήκε σε όλα και με τον αδερφό του, τον 26χρονο Γιώργο, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στην θέση Power Forward. Τα πρώτα μπασκετκά βήματά του τα έκανε στο Ασβεστοχώρι, και στην συνέχεια κατέκτησε δύο τίτλους με τον Άρη  (παιδικό το 2011 και εφηβικό στο 2013). Σημαντικός αγωνιστικά αποδείχθηκε στην άνοδο του Ιωνικού Ιωνίας στη Β εθνική ενώ στο Στρατώνι αναδείχθηκε ο καλύτερος αμυντικός της χρόνιας. Το 2018-2020 αγωνίστηκε στην Ένωση Καβάλας στην Β και Α2 Εθνική κατηγορία ενώ πέρυσι είχε πάρει μεταγραφή στον Πανσερραϊκό. Γιάννης και Γιώργος έχουν συνυπάρξει αγωνιστικά και στο παρελθόν καθώς ήταν συμπαίκτες σε Ιωνικό Ιωνίας και  Στρατώνι.