Στον Εθνικό θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά ο Δημήτρης Γιανναλέτσος, ενώ αντίθετα ο Γιώγος Κορακίτης  δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας λόγω υποχρεώσεων στη σχολή που φοιτά .

Αναλυτικά:

«Μία ανανέωση και μία αποχώρηση είχαμε το Σάββατο 11/05 στα πλαίσια του σχεδιασμού της ομάδας για τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιανναλέτσος έκανε αποδεκτή την πρόταση της διοίκησης για ανανέωση και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του για έναν ακόμη χρόνο.

«Είναι εξαιρετικός παίκτης και με τις σταθερές καλές του εμφανίσεις έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην φετινή πορεία της ομάδας», ήταν το σχόλιο της διοίκησης μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Δεν συνέβη όμως το ίδιο με τον Γιώργο Κορακίτη, ο οποίος λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων με τη σχολή στην οποία φοιτεί, αλλά και του λιγοστού ελεύθερου χρόνου που θα έχει για να παίρνει μέρος στις προπονήσεις, αποφάσισε να μην συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και τη φετινή σεζόν. Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος μπάσκετ έκανε αποδεκτή την απόφασή του, τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή πορεία στη συνέχεια των σπουδών του αλλά και της καριέρας του».