Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα για την Ελίμεια!

Η εντός έδρας ήττα από το Αγρίνιο έχει ενοχλήσει αρκετά τους ιθύνοντες στον σύλλογο της Ελίμειας, που με ανακοίνωσή τους επιρρίπτουν τις ευθύνες της ήττας στη διαιτησίας. Ζητούν από τους ρέφερι ισονομία στα παιχνίδια που δίνει η ομάδα, τονίζοντας μάλιστα ότι υπάρχει η σκέψη ακόμη και αποχώρησης από το πρωτάθλημα! Αυτό όπως τονίζουν μπορεί να γίνει πράξη εάν διαπιστώσουν στην πορεία ότι θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια άνιση μεταχείριση…

Η ανακοίνωση-διαμαρτυρία αναφέρει:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ

Ο Γ.Σ. Ελίμειας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τη σημερινή διαιτησία στον αγώνα της ομάδας μας με τον Α.Ο. Αγρινίου και για τις αποφάσεις τους με τις οποίες καταδίκασαν σε άδικη ήττα την ομάδα μας.
Δεν ζητάμε την εύνοια της διαιτησίας, απλά ζητάμε ίση μεταχείριση και οι διαιτητές οφείλουν να σέβονται τους συλλόγους που μοχθούν σε τέτοιες εποχές να τα βγάλουν πέρα οικονικά.
Αν κάτι μας κρατάει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής είναι η αξιοπρέπεια και η ιστορία του συλλόγου.
Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο ταξίδι της Β’ εθνική, αλλά αν συνεχιστεί η ίδια άνιση μεταχείριση απέναντί μας, υπάρχει η σκέψη απόσυρσης της ομάδας από το πρωτάθλημα”.

Οι ιθύνοντες την Ελίμεια, πάντως καταλήγουν συγχαίροντας τον ΑΟ Αγρινίου για τη νίκη του. “Συγχαρητήρια στην ομάδα του Αγρινίου για τη νίκη και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα”.

.
Διαβάστε ακόμη…