Αντίο και ευχαριστώ στον ΓΑΣ Κομοτηνή από τον Γιώργο Παλάσκα, “μετακομίζει” στον Πρωτέα Γρεβενών

Η… μαμά πατρίδα, καλεί τον Γιώργο Παλάσκα να της προσφέρει τις υπηρεσίες του κι αυτό δίνει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία στον Πρωτέα Γρεβενών για ενίσχυση! Ο πρώην, πλέον, παίκτης του ΓΑΣ Κομοτηνή θα συνδυάσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις με την παραμονή του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ενισχύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ομάδα της πόλης του.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνής αποχαιρέτησε τον Γιώργο Παλάσκα, ενώ κι ο παίκτης από την πλευρά του είπε το δικό του ξεχωριστό αντίο στην ομάδα τη φανέλα της οποίας φόρεσε την τελευταία τριετία.

“Οι σπουδές τελείωσαν και σειρά έχει τώρα η στρατιωτική θητεία που θα γίνει στην πόλη του, όπου και θα αγωνιστεί στην Β εθνική με τον Πρωτέα Γρεβενών. Συμπαίκτες-φίλοι αποχαιρέτησαν τον Γιώργο μας. Έναν παίκτη εργατικό, παίκτη ομάδας, έναν καλό φοιτητή, έναν καλό προπονητή με τις ακαδημίες όπου δούλεψε και πάνω απ΄όλα έναν εξαιρετικό χαρακτήρα από καλή οικογένεια. Ο Γιώργος ήρθε με σεμνότητα στο ΓΑΣ πριν από 3,5 χρόνια, δούλεψε βελτιώθηκε, πρόσφερε και έγινε ένα με την ομάδα. Γιώργο θα μας λείψεις, ελπίζουμε να ξανασμίξουν οι δρόμοι μας
Καλή συνέχεια στη ζωή σου, με υγεία. Δεν λέμε αντίο, λέμε καλή αντάμωση”, αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΑΣ Κομοτηνή.

“ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ

Μια διαδρομή στο τέρμα έφτασε…
Ήρθα στην Κομοτηνή, στα μέσα κάποιου χειμώνα, από τα Γρεβενά, την ιδιαίτερη πατρίδα μου, στα όρια της απογοήτευσης, αν και είχα εισαχθεί στη σχολή που διακαώς επιθυμούσα.
Μάταια οι γονείς μου προσπαθούσαν να με ενθαρρύνουν. “Κάθε εμπόδιο για καλό” μου λέγαν και επαληθεύτηκαν. Στην αρχή όλα μου φαίνονταν αρνητικά. Τα πράγματα όμως άλλαξαν πολύ γρήγορα, καθώς η κοινωνία της Κομοτηνής έχει μεγάλη αγκαλιά.
Ο κόουτς, βλέποντάς με, με ενέταξε στην ομάδα του ΓΑΣ. Γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους και φίλους. Είδα μια κουλτούρα, λίγο διαφορετική. Έτσι αρχίζει ένα υπέροχο ταξίδι μπασκετικό και όχι μόνο. Μια παραμονή, μια άνοδος και μια άλλη σχετικά εύκολη παραμονή, όπως έδειχναν τα πράγματα, στη Β΄ κατηγορία.
Γι΄ αυτό το υπέροχο μπασκετικό ταξίδι, αρχικά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα θεσμικά μέλη του “ΓΑΣ Κομοτηνή”. Ευχαριστώ επίσης όλους τους φίλους και συναθλητές μου, αλλά και τους γονείς των λιλιπούτειων αθλητών των ακαδημιών του ΓΑΣ, για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μου έδειξαν αυτήν την τετραετία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΓΑΣ για την αποδοχή, την αγάπη και το χειροκρότημα σε καλές αλλά και δύσκολες στιγμές. Ξεχωριστή μνεία θα κάνω στους τρεις Σωματοφύλακες του ΓΑΣ. Στον πάντα χαμογελαστό Κίμωνα. Στον Καδήρ, την ήρεμη δύναμη της ομάδας μας. Στον Γιώργο (Παππού), παράδειγμα ατέλειωτης ψυχικής και σωματικής δύναμης για όλους μας. Για το τέλος άφησα τον κόουτς Νεοκλή.

– Κύριε Καθηγητά (ΔΑΣΚΑΛΕ) – Κύριε Προπονητά – Κύριε Λεμονίδη,

Σου οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες και την ευκαιρία που μου έδωσες. Ήρθα άγουρος αθλητής και με έριξες αμέσως στα βαθιά σε αυτό το υπέροχο μπασκετικό ταξίδι. Προσπάθησα, πιστεύω, με όλες μου τις δυνάμεις, σωματικές και ψυχικές, να ανταποκριθώ. Σε ευχαριστώ και πάλι.

Φίλοι μου, εδώ το ταξίδι φτάνει στο τέρμα. Ποιος όμως μπορεί να ξέρει. Λόγοι επαγγελματικοί, λόγοι αθλητικοί, ίσως και λόγοι κοινωνικοί στο μέλλον συνεχίσουν το ταξίδι…

Και πραγματικά σας λέω το ταξίδι ήταν υπέροχο. Πραγματικά Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο…

Αντίο ΓΑΣ, αντίο Κομοτηνή…”, έγραψε στο προφίλ του ο Παλάσκας.