Αντίο στα παρκέ είπε ο Ζήσης Σαρικόπουλος
Αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στον Ηρακλή

Το… πλήρωμα του χρόνου έφτασε (και) για τον Ζήση Σαρικόπουλο. Ο έμπειρος σέντερ πήρε τη δύσκολη απόφαση να πει αντίο στα παρκέ. Μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας στα γήπεδα, έχοντας κερδίσει πρώτα απ’ όλα την εκτίμηση του κόσμου για τον χαρακτήρα του, ο Σαρικόπουλος αποφάσισε ότι πλέον ήρθε η ώρα ν’ αλλάξει σελίδα στη ζωή του. «Don’t cry because it is over. Smile because it happened. THANK YOU ALL», αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωση, μέσω της οποίας γνωστοποιεί τους «τίτλους τέλους» της καριέρας του εντός του παρκέ και πλέον ετοιμάζεται για να συνεχίσει να προσφέρει από άλλο πόστο. Από αυτό του γενικού διευθυντή στον αγαπημένο του Ηρακλή…

«Και κάποτε έρχεται εκείνη η στιγμή που πότε δεν φαντάζεσαι πως θα ρθει, που ποτέ δεν τη σκέφτεσαι και φαντάζει μακρινή.
Και όμως έφτασε, είναι ΤΩΡΑ εδώ.
14 σεζόν ως επαγγελματίας στο υψηλότερο επίπεδο.
3 σοβαρά χειρουργεία, το πρώτο στα 14 και έκτοτε ανά 8 χρόνια.
Δεν θα μπορούσα να μαι περισσότερο ΕΥΓΝΩΜΩΝ.
Τραβώντας μια γραμμή σήμερα, είμαι υπερήφανος: για τη διαδρομή, για τα επιτεύγματα, για τις επιτυχίες και τις αποτυχίες.
Μα πάνω απ όλα για τις σχέσεις ζωής που δημιούργησα.
Αποχωρώ από την ενεργό δράση γεμάτος, νιώθοντας καλύτερα από ποτέ, χαρούμενος για όσα έχω προσφέρει στο άθλημα αυτό που αγάπησα από 7 ετών, που υπηρέτησα και θα συνεχίζω να υπηρετώ από άλλο πόστο πλέον.
Προς όλους όσους έχω συνεργαστεί, συμπαίχτες, προπονητές, staff, ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί με κάνατε καλύτερο παίχτη μα πάνω απ όλα καλύτερο άνθρωπο.
Τέλος, στην οικογένεια μου που με έσπρωξε προς τον αθλητισμό και μου έκανε αυτό το δώρο, σας ευχαριστώ για ΟΛΑ. Πάντα δίπλα μου, στα καλά και στα άσχημα να με νοιάζεστε και να με στηρίζετε.
Don’t cry because it is over. Smile because it happened. THANK YOU ALL», αναφέρει το κείμενο, με το οποίο ο Σαρικόπουλος βάζει τέλος στην μακρά πορεία του στα παρκέ.

Ο Ηρακλής, η ομάδα με τη φανέλα της οποίας έκλεισε τη μπασκετική του καριέρα, τον ευχαριστεί για την προσφορά του εντός παρκέ και πλέον τον περιμένει να συνεχίσει να ενισχύει από το άλλο πόστο που αναλαμβάνει, αυτό του γενικού διευθυντή.

«Συγχαρητήρια Ζήση Σαρικόπουλε για μια σπουδαία καριέρα, Συγχαρητήρια Ζήση Σαρικόπουλε για τη νέα σελίδα που ανοίγεις, ως μέλος της Ομάδας μας από το πόστο του γενικού διευθυντή (general manager).
Δε χρειάζεται να σε καλωσορίσουμε, είσαι ήδη μέλος της Μπασκετικής μας Οικογένειας, όμως σου ευχόμαστε υγεία και δύναμη στα νέα σου καθήκοντα!».