“Αντίο” στον Άρη Ιωαννίδη, μια μπασκετική μορφή της Δράμας

Μία μπασκετική μορφή της Δράμας και γενικότερα του μπάσκετ της Βορείου Ελλάδας, δεν είναι πια μαζί μας. Ο Αριστείδης Ιωαννίδης, ο γνωστός σε όλους μας Άρης, ένας άνθρωπος που επί σειρά ετών αποτέλεσε την “ψυχή” του ΚΑΟΔ κι έκανε ότι περνούσε από το χέρι του, προκειμένου να στηρίξει το δραμινό μπάσκετ, ενώ τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στο πλευρό της Ελευθερούπολης, έφυγε από τη ζωή.

“Το ΔΣ της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος, πληροφορήθηκαν με αίσθημα βαθιά θλίψης την απώλεια του Αριστείδη Ιωαννίδη. Ο πρόεδρος της Ελευθερούπολης, ο αγαπητός Αρης από τα χρόνια του ΚΑΟΔ στη μεγάλη κατηγορία όταν και ήταν η “ψυχή” της ομάδας στην καθημερινότητά της και στον ΕΣΑΚΕ, δεν είναι πια μαζί μας.

Μετά τη Δράμα, ο Αριστείδης Ιωαννίδης συμμετείχε στην παρέα ανθρώπων που ανέλαβαν τις τύχες της Ελευθερούπολης και μετέφερε εκεί την καλοσύνη του, το χαμόγελό του, τη μεγάλη του αγάπη για το μπάσκετ και για προσφορά σε αυτό.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα μέλη της οικογένειάς του και τους οικείους του. Η χαμογελαστή φυσιογνωμία του θα είναι για πάντα στη σκέψη μας, η απουσία του θα είναι αισθητή και για τον χώρο του μπάσκετ”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ομοσπονδίας, μέσω της οποίας γνωστοποίησε τον χαμό του Άρη Ιωαννίδη.

Το infobasket.gr συλλυπείται τους οικείους του για την απώλεια του αγαπητού σε όλους Άρη…